reklama
Wymioty naszczescie nie , tylko dwa razy mi sie zdarzyło . Ale mdłości byly tragiczne caly dzienMdlosci i wymioty tez?
Napisane na LIVE4_KM0438 w aplikacji Forum BabyBoom
Emii06
Fanka BB :)
Emii ja mam czarne płytki między szafkami, od niedawna ale mam ochotę już je zmienić na białe
Niestety jeszcze nie skończona w 100%
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepiękna wiem wiem szkło czarne będzie mega trudne w utrzymaniu ale cóż , piękno wygrywa [emoji7]
Przepiękna wiem wiem szkło czarne będzie mega trudne w utrzymaniu ale cóż , piękno wygrywa [emoji7]
Tak widać wszystkie odbite palce, woda jak chlapnie czy po każdym gotowaniu do mycia ja cały czas latam ze szmatka, teraz już trochę mi przeszło bo na początku co sekundę myłam całe płytki
Emii06
Tak widać wszystkie odbite palce, woda jak chlapnie czy po każdym gotowaniu do mycia ja cały czas latam ze szmatka, teraz już trochę mi przeszło bo na początku co sekundę myłam całe płytki
No niestety , ja mam kafle w połysku na ziemi to każda girke widać , zamiatam 3 razy dziennie i raz myje podłogę [emoji28]
Płomyk*
@Emii06 piekbie. uwielbiam takie zabudowy!
Witam nowe mamy
A ja sie wreszcie wyspalam bo mloda do nas nie przylazla jeeeeej święto haha
Zrobulam sobie ten test. Myslalam ze to juz ladna wyrazna kreska bedzie a tu taka blada ech. Juz mi czarne mysli do glowy przychodzily ze mi beta spada czy cos ale szybko sie naprostowalam bo przeciez jeszcze wczesnie. Po prostu jeszcze za dwa dni zrobie kolejny dla pewnosci i tyle
Witam nowe mamy
Zrobulam sobie ten test. Myslalam ze to juz ladna wyrazna kreska bedzie a tu taka blada ech. Juz mi czarne mysli do glowy przychodzily ze mi beta spada czy cos ale szybko sie naprostowalam bo przeciez jeszcze wczesnie. Po prostu jeszcze za dwa dni zrobie kolejny dla pewnosci i tyle
@Emii06 piekbie. uwielbiam takie zabudowy!
Witam nowe mamy
To może idz zrób sobie betę? Będziesz spokojniejsza
reklama