reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Fajnie zobaczyć dzieciaczka.
No synek Twój rośnie zdrowo.
A imię już masz?
Najbardziej mi się Leon podoba, gdzieś tam jeszcze był Michał ale okaże się jak się urodzi[emoji64] pierwsza ciąże cały czas miał być Filip a jak się urodził od razu mi Wojtek do niego przypasował[emoji177] normalnie zakochałam się w tym imieniu

reklama
To daj znać po wizycie :) U mnie jeszcze Puławy wchodzą w grę, ale jakoś średnio mi się to widzi po mojej wizycie na tamtejszej IP...
Ja jestem z Puław i urodziłam tu 3 dzieci i Mateusza też zamierzam.
IP też źle wspominam, ale położne bardzo spoko, oddział po remoncie.
No i mój gin, do którego chodzę prywatnie tu pracuje.
Byłam w szpitalu w listopadzie ostatnio na ginekologii to całkiem spoko.
Ordynator ma specyficzne poczucie humoru i teksty, ale da się przetrwać.
Koleżanka rodziła w kwietniu, wszystko sprawnie i szybko.

Najbardziej mi się Leon podoba, gdzieś tam jeszcze był Michał ale okaże się jak się urodzi[emoji64] pierwsza ciąże cały czas miał być Filip a jak się urodził od razu mi Wojtek do niego przypasował[emoji177] normalnie zakochałam się w tym imieniu
U nas bedzie Leoś lub jak syn mowi "Lełoś" :D
Na stars tv. Tam są mega hity. Prawie mój rocznik hihi lata 60te i te sprawy [emoji23][emoji23][emoji23]
Lubie takie hity, a nawet nie wiem czy mam ten kanal [emoji85]

11 nieujawnionych: @urs , @firsttimemommy , @samsungmonika , @Katarynka82 , @springflower , @kikaaa13 , @Anuś89 , @ainola , @Asis7 , @elleth , @Angglees

Dziewczyny, których dzieciaczki jeszcze się nie ujawniły :) Czy coś się zmieniło w tej sprawie albo nie doczytałam? :confused::D
Mój już się dawno ujawnił bezwstydnik ;)

Ja sie az tak nie wkrecilam zeby patrzec, ktora sie udziela [emoji85] z pamieci jechalam :pElleth ma chlopca, to akurat pamietam :) springflower tez chlopak :)
Dokładnie :)

Coś mi komp szwankuje, podczytuje Was na telefonie, ale tam nie mogę pisać, a potem zapominam co chciałam odpowiedzieć ;)

Zdzwiłam się, że tyle u nas na forum dziewczynek. W moim otoczeniu 90 proc chłopców, aż się śmieją, że wojna idzie. Dla mnie akurat takie zdanie nie jest śmieszne..

Dziewczyny jak wyglada w Polsce ( i nie tylko) sprawa wytycznych na temat śmierci łóżeczkowej?
U mnie jest zakaz kocyków, kołderek, poduszek, ochraniaczy, zabawek i innych rzeczy w łóżeczku. Łóżeczko ma być puste i tylko z dzieckiem. Nawet wieszać nic na łóżeczku nie pozwalają. I tak podobno najlepiej do 18 miesiąca życia. A już minimum 12 miesiąca życia. Jak ta sprawa wygląda u was? Bo to chyba jakieś stosunkowo nowe wytyczne tutaj i położne i pediatrzy maja hopla na tym punkcie. Gdzie się nie oglądane to słyszę NIE WOLNO!

reklama
Do góry