D
Deleted member 178885
Gość
Pozdrawiam dziewczynki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za! Na prywatnym zaraz wrzuce link do siebieWeronika super
Słuchajcie wpadłam dziś na pomysł, może sobie damy namiary na insta?
Może być na priv i będziemy się obserwować, oczywiście jeżeli ktoś chce?
Ej na jakim prywatnym ? Już któryś raz słyszę że jest prywatny A ja nic o tym nie wiem [emoji43]Jestem za! Na prywatnym zaraz wrzuce link do siebie
Mamy watek zamkniety, zeby wrzucac tam troche prywaty, ale nie mam pojecia jak dodac tam nowe osoby... Dita musi to jakos ogarnacEj na jakim prywatnym ? Już któryś raz słyszę że jest prywatny A ja nic o tym nie wiem [emoji43]
Oki to czekam na info co i jak [emoji4]Mamy watek zamkniety, zeby wrzucac tam troche prywaty, ale nie mam pojecia jak dodac tam nowe osoby... Dita musi to jakos ogarnac
Hej. No tak mi się spodobał ten kombinezon że smyka że poszłam i kupiłam haha. Te wyprzedaże takie że grzech nie skorzystać
Wzięłam 62 bo już mi ginka zapowiedziała na usg że urodzi się w okolicy 3500g czyli tak jak starsza to sobie mogę rozmiarów tak samo kupować. Powinien starczyć do pierwszych mrozów a zimowy kupię później. Pamiętam jakby to było wczoraj taka zima była 5 lat temu że 30 listopada wychodząc że szpitala młodą ubrałam w ciepłą bluzę na body i pajaca i póki co spodziewam się podobnej zimy. Później miała lekki kombinezon a na mrozy ciepłą kurteczka i ocieplane spodnie na rajstopki no i pod grubszy kocyk. No cóż gdybym sama kupował wyprawkę pewnie wyglądałoby to zupełnie inaczej ale jak mi teściowa bez pytania przynosiła z ciucha w którym pracowała to się przyjmowało i kombinowało z tego co się dostało
Ach i nie mogłam się oprzeć jak zobaczyłam body batgirl haha musiałam kupić chociaż najmniejsze były 68... Dorosnie
Ja w przyszły wtorek, nie mogę się doczekać [emoji5]Hej. No tak mi się spodobał ten kombinezon że smyka że poszłam i kupiłam haha. Te wyprzedaże takie że grzech nie skorzystać
Wzięłam 62 bo już mi ginka zapowiedziała na usg że urodzi się w okolicy 3500g czyli tak jak starsza to sobie mogę rozmiarów tak samo kupować. Powinien starczyć do pierwszych mrozów a zimowy kupię później. Pamiętam jakby to było wczoraj taka zima była 5 lat temu że 30 listopada wychodząc że szpitala młodą ubrałam w ciepłą bluzę na body i pajaca [emoji14] i póki co spodziewam się podobnej zimy. Później miała lekki kombinezon a na mrozy ciepłą kurteczka i ocieplane spodnie na rajstopki no i pod grubszy kocyk. No cóż gdybym sama kupował wyprawkę pewnie wyglądałoby to zupełnie inaczej ale jak mi teściowa bez pytania przynosiła z ciucha w którym pracowała to się przyjmowało i kombinowało z tego co się dostało
Ach i nie mogłam się oprzeć jak zobaczyłam body batgirl haha musiałam kupić chociaż najmniejsze były 68... Dorosnie
To kto jeszcze został przed polowkowym?