Myślę,że jak musisz mieć to cc to musisz i koniec. Nie ma się co spinać! Dasz radę i z karmieniem i na pewno też dojdziesz do siebie, jak to się mówi - nie ty pierwsza, nie ostatnia
Włącz pozytywne myślenie, będzie dobrze
Chyba powinnaś coś z tym robić...jak dziewczyny radzą,jakiś fizjoterapeuta czy lekarz. Nie można się przecież tak męczyć! I może mniej spaceruj... Skoro ci się wzmaga po nich ból?
Gratuluję udanej wizyty
i tego, że w poczułaś ruchy
wrażenie niesamowite, prawda?
A czemu nie chcesz/nie chciałaś drewnianego? To drewniane na pewno jest dobre na początek, bo nie trzeba się mocno schylać, żeby dzieciątko włożyć... do turystycznego to już porządny schyl
Gratuluję zdrowego synka
Ach te nasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach, te wagi już coraz większe... Jakoś tak bardziej realne te porody się stają hahaha
Ja dostałam skierowanie na krzywą teraz,mam tak za dwa tygodnie zrobić... bleee. Pić wypiję, ale jak pomyślę o tych 2 godzinach na głodzie..........
Koniecznie dobra książka do ręki i jakieś śniadanie, żeby od razu gryźć po badaniu
Ile ty masz wzrostu z taką wagą? 1,58?
A gadaniem się nie przejmuj! Najważniejsze jest zdanie partnera i bliskich, a reszta niech se gada, zawsze gadali i gadać będą, buzi nie zamkniesz...Ale po co się przejmować tym na co wpływu nie mamy? Dasz radę na pewno
Z karmieniem też, tu dziewczyny pisały, że odciągały i zostawiały pokarm w butelkach
Dzień dobry i miłego dnia
Kciuki za wizyty dzisiaj!
Dziś wizytuję Karolina i kto jeszcze??