reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja jak pokazałam mężowi test to najpierw stwierdził, ze przecież tam nic nie ma! [emoji3] ale przyjrzał się bardziej i stwierdził, ze rzeczywiście coś tam jest [emoji5]
Dziś rano nie powtórzyłam testu, zrobię go jutro z samego rana, myśle ze 2 kreska będzie już bardziej widoczna [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez mi powiedzial, ze widze co chce widziec i nic nie ma [emoji85] na nastepny dzien mowil, ze moze to jakis trefne testy a jak zobaczyl wyniki bety to pytal czy mozliwe aby sie pomylili [emoji85] Dopiero wtedy do niego dotarlo ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój w pierwszej ciąży jak zobaczył test z dwoma grubymi czerwonymi kreskami - byłam już po terminie @, stwierdził, że jeden może być wadliwy. To była sobota wieczór, wiec w niedzielę specjalnie do galerii po dwa testy i znowu dwie kreski wszędzie :-D Niby uwierzył... ale powiedział, że jak lekarz potwierdzi to na pewno uwierzy :rolleyes:

Cześć Dziewczyny!

Gratuluję wszystkim szczęśliwym przyszłym Mamom!

Regularnie Was sobie czytam i stwierdziłam, ze w sumie mogę do Was dołączyć. Mocno liczę na to, że mam powód ;)
We wtorek 27.02. zrobiłam test (to był mój 29 dc, cykle mam od 31 do 37 dni). Z testu wyszedł cień cienia, aż wrzuciłam foto na inny wątek - część widziała to co ja, część nie. No i teraz jestem w kropce i nie wiem kiedy testować :D Aż sama się sobie dziwię, że do dziś wytrzymałam. Chyba poczekam do niedzieli, bo dłużej nie dam rady. No chyba, że wcześniej nawiedzi mnie @.
Myślicie, że taki cień cienia daje już nadzieję, czy mógł to być przypadek?

Kochana , skoro był cień cienia to prawdopodobnie ciąża :) zrób test powinna już być czerwona krecha jeżeli ten cień cienia „był” ciążowy :) testuj :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny!

Gratuluję wszystkim szczęśliwym przyszłym Mamom!

Regularnie Was sobie czytam i stwierdziłam, ze w sumie mogę do Was dołączyć. Mocno liczę na to, że mam powód ;)
We wtorek 27.02. zrobiłam test (to był mój 29 dc, cykle mam od 31 do 37 dni). Z testu wyszedł cień cienia, aż wrzuciłam foto na inny wątek - część widziała to co ja, część nie. No i teraz jestem w kropce i nie wiem kiedy testować :D Aż sama się sobie dziwię, że do dziś wytrzymałam. Chyba poczekam do niedzieli, bo dłużej nie dam rady. No chyba, że wcześniej nawiedzi mnie @.
Myślicie, że taki cień cienia daje już nadzieję, czy mógł to być przypadek?
Ciezko powiedzieć. Innym dziewczynom z forum czesto wychodzil cien cienia i po kilku dniach.mialy wyrazna kreseczke druga, natomiast mi w poprzednim cyklu wyszedl ledwo widoczny cien, miałam wszystkie objawy wczesnej ciazy, a dzien pozniej przyszla @.

Myśle ze daje nadzieje [emoji4] w poprzedniej ciąży tez miałam cień cienia i ciąża była :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pokaz nam zdjecie :)

Zdjęcie testu w 29 dc (cykle od 31 do 37):

Zobacz media 718804
Nie wiem czy wytrzymam do niedzieli z testowaniem.
Poczytała trochę na różnych wątkach i rzeczywiście wyniki potem były różne.
Co prawda czuję się inaczej, od kilku dni "ciągnie" mnie w podbrzuszu i czasem kłuje jajnik, ale wiadomo - psychika ludzka potrafi namieszać ;)

reklama
Nie widze na telefonie, a na kompie jakis cien faktycznie jest, jesli test robilas 27 lutego, to mysle, ze jak zrobisz jutro to juz powinno byc bardziej wyrazne, a nawet i dzisiaj

Do góry