Igorowelove
Moderatorka
Dita, a moze na pierwszej stronie tez nasz wiek bys wpisala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zdjęcia nie widzę, spróbuj dodać może jeszcze raz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No chyba już jutro rano spróbuję, to i tak będzie 4 dni później, więc chyba kreska powinna być już ciemniejsza, gdyby to faktycznie była ciąża.Nie widze na telefonie, a na kompie jakis cien faktycznie jest, jesli test robilas 27 lutego, to mysle, ze jak zrobisz jutro to juz powinno byc bardziej wyrazne, a nawet i dzisiaj
Trzymam kciuki, zeby sie @ nie pojawila![emoji110]No chyba już jutro rano spróbuję, to i tak będzie 4 dni później, więc chyba kreska powinna być już ciemniejsza, gdyby to faktycznie była ciąża.
No chyba, ze mnie zaskoczy @ i będzie po temacie.
Dita, a moze na pierwszej stronie tez nasz wiek bys wpisala?
Ta bladziocha była w przepisowym czasie 5 minut. Przez pierwsze 2 min nie było nic i już myślałam, że nic z tego, ale w 4 min zerknęłam jeszcze raz i stwierdziłam, że mam przywidzenia, więc szybko trzasnęłam fotoJak podacie mi swój wiek, to mogę uzupełnić
Asieek
Wszystko tez zależy KIEDY się ta kreska pojawiła. Jeżeli w ciągu 5min, to kreska ciążowa Jeśli po czasie... to się nie liczy i trzeba test wyrzucić. Mi tez wyszedł wielki bladzioch w 21dc i to po południu. Nie wytrzymałam i zrobiłam następnego dnia rana i był znowu bladzioch, ładniejszy już, kolejnego dnia ładna blada różowa kreska Sikaj, na co czekasz? jak ciąża jest to kreska będzie