reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Nie widze na telefonie, a na kompie jakis cien faktycznie jest, jesli test robilas 27 lutego, to mysle, ze jak zrobisz jutro to juz powinno byc bardziej wyrazne, a nawet i dzisiaj
No chyba już jutro rano spróbuję, to i tak będzie 4 dni później, więc chyba kreska powinna być już ciemniejsza, gdyby to faktycznie była ciąża.
No chyba, ze mnie zaskoczy @ i będzie po temacie.

No chyba już jutro rano spróbuję, to i tak będzie 4 dni później, więc chyba kreska powinna być już ciemniejsza, gdyby to faktycznie była ciąża.
No chyba, ze mnie zaskoczy @ i będzie po temacie.
Trzymam kciuki, zeby sie @ nie pojawila![emoji110]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dita, a moze na pierwszej stronie tez nasz wiek bys wpisala?

Jak podacie mi swój wiek, to mogę uzupełnić :)

Asieek
Wszystko tez zależy KIEDY się ta kreska pojawiła. Jeżeli w ciągu 5min, to kreska ciążowa :) Jeśli po czasie... to się nie liczy i trzeba test wyrzucić. Mi tez wyszedł wielki bladzioch w 21dc i to po południu. Nie wytrzymałam i zrobiłam następnego dnia rana i był znowu bladzioch, ładniejszy już, kolejnego dnia ładna blada różowa kreska :D Sikaj, na co czekasz? jak ciąża jest to kreska będzie :yes:

Witammm:))

Mi nawet bladzioch po czasie nie wyszedl a troche tych testow zrobiłam.uwazam ze rzadko kiedy myli sie test w druga strone . b. Rzadko a jesli komus sie zdarzylo to sa to b. Rzadkie przypadki ale dla wlasnego zdrowia psychicznwgo lepiej trzymac radosc na wodzy do otrzymania drugiej kreski o czasie:)
A i pisze o cieniu cienia widocznym noemalnie..bez wyginania testu pod swiatlo

Ja tym razem robilam zwykle testy z ebay o czulosci 20 i byl cien cienia widoczny golym okiem z daleka rowniez a jak bym zrobiła first respomse który czulosc ma 6 podajze to juz bylabym duzo ciemniejsza
Te testy sa b. Dobre

Co do clearblue ..mimo ze maja czulosc 25 to jednak sa czulsze od tych bezimiennych zwyklych 20 np.

Jakos:)
Zreszta poogladajcie sobie jak laski ma ypufube wstawaiaja filmiki gdzie robia rozne testy jednoczesnie.. Np tej samej czulosci... Jest duza przepasc czesto w intesywnnosci kreski

Asiek tobie test to i dzis q poludnie powinien wyjsc;)

Pracuje dzisiaj choc krócej bo paraliz...juz mi sie nie chce siedziec tyle czasu w domu..a dzieciaki wolne

Ostatnia edycja:
Jak podacie mi swój wiek, to mogę uzupełnić :)

Asieek
Wszystko tez zależy KIEDY się ta kreska pojawiła. Jeżeli w ciągu 5min, to kreska ciążowa :) Jeśli po czasie... to się nie liczy i trzeba test wyrzucić. Mi tez wyszedł wielki bladzioch w 21dc i to po południu. Nie wytrzymałam i zrobiłam następnego dnia rana i był znowu bladzioch, ładniejszy już, kolejnego dnia ładna blada różowa kreska :D Sikaj, na co czekasz? jak ciąża jest to kreska będzie :yes:
Ta bladziocha była w przepisowym czasie 5 minut. Przez pierwsze 2 min nie było nic i już myślałam, że nic z tego, ale w 4 min zerknęłam jeszcze raz i stwierdziłam, że mam przywidzenia, więc szybko trzasnęłam foto ;)

No dobra, namówiłyście mnie - jutro z rana robię kolejny test. Jak znów będzie jakakolwiek kreseczka to będę lecieć na betę. A jak nie będzie to poczekam kolejnych kilka dni. Dopóki nie ma @ to przecież jest nadzieja ;)

reklama
Do góry