Na pewno wszystko w porządku z synkiem [emoji5] lepiej niech sprawdzą dokładnie niż byle jak.. a ty przynajmniej znowu zobaczysz dzidziolka[emoji16][emoji106] nie
Kciuki za wizytę [emoji5][emoji106]
Czekam na info [emoji5]
A tobie zmienia termin co wizytę? Nie trzyma sie karty? [emoji848]
Mi też ostatnio tak mierzył, co się zdziwiłam... główkę, kość udowa, brzuszek i cos jeszcze. Ale nie podaje mi tego terminu usg jak nowego terminu porodu, tak chyba tylko sprawdza jak synek rośnie [emoji846][emoji5] i waży[emoji10]
Tez tam słyszałam i też tak uważam [emoji5][emoji106]im starsze dzieci tym bardziej rozwijają sie we własnym tempie i nie ma co porównywać. Ja miałam np.wiejsze dziecko ale w sensie, że i na prenatalnych i tych usg do 10tygodnia była ciąża starsza, ale teraz myśle ze dużego dziecka mieć nie będę i będzie mniejsze od innych albo przeciętne ale to wcale nie oznacza, że urodzę po terminie i żeby przesuwać termin porodu na późniejszą datę, bo dziecko nie będzie miało 4kg[emoji5][emoji16]
Uważam, że urodzę przeciętniaka 3plus (do 3,5kg) ale w październiku [emoji5][emoji846]tak jak Młodego [emoji51][emoji16]
Pisałam właśnie wyżej. Nie, nie zmienia mi lekarz. Byłoby to absurdalne wg mnie [emoji5]teraz już dzieci rosną jak chcą, są większe i mniejsze, byleby za bardzo nie odbiegały od norm [emoji16][emoji5]
Ale ty miałaś różnicę 9 dni? 6grudzien a 27listopad? Czy nie bierzesz pod uwagę tego usg do 10tygodnia? Tylko prenatalne i z kalendarzyka? [emoji5]