reklama
Ja jestem zla ze nawet mnie nie zbadali tylko ktg ,nie wiem tez ile wazy maly ,cala belgia ginekolog mam ze szpitala wiec nie mam do niej num komno chyba, że nie są jeszcze zielone a seledynowe
ale to i tak źle
też jestem w 40 tyg. flamandka, nie łamiemy się!!!
ale ja to wyglądam jakby mnie ktoś tłuczkiem do mięsa poobijał, wory pod oczami, spuchnięta twarz, zmęczenie
po wczorajszej wizycie w szpitalu, zostałam odesłana do domu
zapis ktg pokazał 10 skurcze, czyli żadne
szyjka po badaniu zaczyna się zmieniać, otwarta na 1 cm
jeśli do środy mnie nic nie ruszy to mam bezwzględnie zgłosić się na oddział
dziwne też, że po takiej akcji na porodówce, nie zrobili Ci cesarki? a jakie tętno dziecka?Lomana?
Dziendobry w niedzielne poludnie spalam prawie cala noc,u mnie cisza skurczy brak tylko sluz bezbarwny wczoraj lecial wczesniej byl bialy.Dzis 4 dzien po terminie jutro mam ktg rano dzwonie do mojej gin co dalej pewnie kaze czekac,a jestem ciekawa co do rozwarcia.Jestem bardzo rozdrazniona. Idziemy teraz na spacer Milego dnia.
Paulinaa25
Fanka BB :)
Hej mamusie. Ja dziś byłam na USG w szpitalu - z Maluszkiem wszystko dobrze - waży ok 3360g. Główka jest jużnisko, ale innych oznak porodu brak Lekarka przebadała mnie ginekologicznie - ależ to było nieprzyjemne i bolesne :/ wszystko mnie póxniej bolało. Zapis KTG prawidłowy ...nic tylko czekać. Mogę urodzić dziś, a równie dobrze za tydzień lub więcej. eh - to czekanie dobija
Paulinaa25
no ja w tym momencie jestem 3 dni po terminie z OM, a wg pierwszego USG termin miałam dzisiaj...Według drugiego USG termin za dwa dni. No a na póxniejsze usg już nie zwracam uwagiAj mnie to czekanie tez dobija,tylko ze do terminu z OM mam jeszcze 10 dni mam cicha nadzieje ze jednak sprawdzi sie termin z usg i urodze w piatek
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
A ja rodze już jutro Denerwuje się
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
kasiap3
Bedzie dobrze. Ja bardzo chcialam urodzic 6.11 ale chyba nic z tego nie będzie... trzymam kciuki i czekamy na same dobre wieści [emoji4]A ja rodze już jutro Denerwuje się
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
colourofrainbow
Zaangażowana w BB
Na pewno będzie dobrze: ) ja rodze jutro ze względu na cesarkę o 7 rano mam przyjęcie na oddział: )Bedzie dobrze. Ja bardzo chcialam urodzic 6.11 ale chyba nic z tego nie będzie... trzymam kciuki i czekamy na same dobre wieści [emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Paulinaa25
A ja rodze już jutro Denerwuje się
trzymamy kciuki będzie dobrze! Nie dziwię Ci się, że się denerwujesz - to chyba normalne w takiej sytuacji, ale pomyśl, że już jutro uściskasz swoje maleństwo!