reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzisiaj chyba będzie dzidziusiowi seria ;) tak jak przy końcówce października. Zaglądam i zaglądam na nasze forum ;) jeszcze raz powodzenia. Anastazja śpi jakby jej ktoś odciął prad, nawet zjadła na śpiąco, a jak, za to nocy wcale. W sumie niespala 5 h, chyba padnę na tej kanapie.

Magda to ja chyba jestem ewenementem. Po tym jak mialam 8 miesiecy bezsennosc po pierwszym porodzie to juz mnie chyba nic nie zniszczy. Też spie przerywanym snem ale nie mam potrzeby odsypiania w dzien :)

reklama
Ok sie dzieje :-) :)rodzicie na przemian! Dobrze ze jeszcze sa tu jakies brzuchatki bo mi sie ciagnie ten czas:rofl:
Pan Maz kazal mi sie wstrzymac co najmniej do skonczenia malowania pokoju dla Malej;-) ;) chociaz i tak bedzie spala z nami to swoj kacik niedlugo bedzie miec gotowy. Ale to wszystko ekscytujace!!:szok:

ja od jakiegoś tyg do tej pory prałam, segregowałam i prasowałam rzeczy dla Małego a od soboty wzięłam się za generalne porządki naszych szaf.
W sobotę rano kręcę się po domu, wchodzę do naszego pokoju a na podłodze mój M z powywalanymi rzeczami z komody (książki, papiery, pierdoły) pytam: "co Cię tak naszło??" a On z pełną powagą: "wiję gniazdo" ;) i tak jak zaczęliśmy od komody (bo przecież musiałam Go pilnować żeby mi większej połowy jej zawartości nie wywalił) tak poprzez szafy aż do mycia okien i podłóg, a dzisiaj wzięłam się za pranie firanek :) 38 tydz rozpoczęty, więc już można
Dziewczyny a Wy bierzecie olej z wiesiołka??

Dziewczyny trzymam mocno kciuki, powodzenia :-)

U nas już 9 dni minęło odkąd Nina jest z nami. Póki co jest bardzo grzeczna , tylko je i śpi i brudzi pieluchy ;-) chwilo trwaj, jutro mam nadzieję, że sprawdzę w przychodni czy ładnie przybiera ( jak mi naprawią windę)

ja od jakiegoś tyg do tej pory prałam, segregowałam i prasowałam rzeczy dla Małego a od soboty wzięłam się za generalne porządki naszych szaf.
W sobotę rano kręcę się po domu, wchodzę do naszego pokoju a na podłodze mój M z powywalanymi rzeczami z komody (książki, papiery, pierdoły) pytam: "co Cię tak naszło??" a On z pełną powagą: "wiję gniazdo" ;) i tak jak zaczęliśmy od komody (bo przecież musiałam Go pilnować żeby mi większej połowy jej zawartości nie wywalił) tak poprzez szafy aż do mycia okien i podłóg, a dzisiaj wzięłam się za pranie firanek :) 38 tydz rozpoczęty, więc już można
Dziewczyny a Wy bierzecie olej z wiesiołka??

Ja biore od tygodnia
Lekarka mi pozwolila po 36 tyg 3 tabl dziennie. Nie wiem czy pomose ale nie zaszkodzi, bo z tymi maasazami to roznie bywa.. :laugh2:trudno o regularnosc:crazy:

reklama
Ja planowo za dwa dni zostanę mamą. Chyba, że maluszek postanowi zostać kilka dni dłużej w moim brzuszku ;) Cieszę się, ale... także się boję... Czy dam sobie radę. Też tak miałyście?? Czy to tylko ja zaczynam już świrować od nadmiaru hormonów? ;)

Do góry