reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny! Czy was tez boli tak kość łonowa!? W nocy żeby sie obrócić jest tragedia, chodzenie po schodach mniejsza tragedia, podnoszenie czegoś z ziemi tez boli[emoji849]. Dopóki w miare nie rozchodze to boli.... wcześniej bolało jak zakwasy po rowerze, a teraz ewidentnie kości [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie czasem tylko boli, taki przeszywający ból od czasu do czasu, na szczęście nie na stałe. Ale też z coraz większym bagażem przed sobą wstaję.

Dziewczyny! Czy was tez boli tak kość łonowa!? W nocy żeby sie obrócić jest tragedia, chodzenie po schodach mniejsza tragedia, podnoszenie czegoś z ziemi tez boli[emoji849]. Dopóki w miare nie rozchodze to boli.... wcześniej bolało jak zakwasy po rowerze, a teraz ewidentnie kości [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem rozchodzi się kość łonowa, zgłoś to lekarzowi, żeby sprawdził czy wszystko Ok, wtedy bardzo boli faktycznie. Ja mam problem z zadyszką, po wejściu na schody sapie jak babcia

hej dziewczynki, oj brzuchatki z nas już na całego
jestem na urlopie od 12, lenistwo przeplatane z remontem domu idzie jak krew z nosa, ale jakoś idzie
kupiliśmy nowy narożnik, M odmalował i wytapetował salon, jeszcze zostały listwy, a ja chcę jeszcze kółeczka rozweselające poodbijać (chyba z gąbki ) na ścianach
mam anemię, nie miałam w żadnej ciąży, biorę terdyferon z kwasem foliowym i widzę już poprawę
męczyły mnie nagłe duszności, serce na wieczór to z klaty chciało wyskoczyć, a i miałam jakiś taki niedowład w koniczynach;
ja jak robiłam cukier, to ze zwykłej glukozy, ale pozwolono mi w przechodni popić sokiem wyciśniętym z połowy cytryny, to daje naprawdę ulgę;
uważam, że jak jakaś matka ma takie lajtowe podejście do dziecka w gościach to widać, że ma to dziecko głęboko w du.., to istna lekkomyślność;
moja gin mówi, żeby tylko do 34 tygodnia dotrwać, bo potem może się rodzić;
ja też wracam do pracy, 28 sierpnia, mam nadzieję, że do tego czasu nie będzie śladu po anemii;
ubranka jakoś jeszcze nie kupuję, będę kupować w lumpku, też nie mam nic, bo to już 5 lat ma moja najmłodsza córaczka, wszystko po niej wydałam
jak już skończymy, choć połowicznie, z tym remontem, to wezmę się za kompletowanie czegokolwiek;
super u mamy jak jeszcze rozpieszcza, i super, że są wakacje, trwajcie chwile miłe!

MNIE też boli kość ogonowa,ciężko wstać[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nas wszystko boli, ciągnie itd tzn że szczęśliwie wchodzimy w 3 trymestr haha. Ja dzisiaj przerobiłam jagody, idę na targ na poszukiwanie wiśni, bo czas na wiśniówkę i soki ;) Miłego dnia

reklama
Do góry