karolyn1987
Fanka BB :)
Chlopiec w pielęgnacji jest latwiejszy
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah ja mam 2 synów, a teraz będzie córka. Trochę mi dziwnie, myślałam ze będzie 3 chłopiec, tez myśle o pielęgnacji, wszystko będzie inne. Instrukcje obsługi chłopców znam, dziewczyn niezbytWitajcie
Ja dzis tez miałam usg i ku mojemu zdziwieniu i zaskoczeniu będziemy mieć synka
Jestem bardzo podekscytowana i trochę przerażona bo mam dwie córki i wątpię czy na porodówce wręczają jakaś instrukcje obsługi do chłopca
No to nie jestem sama zagubiona w temacie ale tak poważnie to oczywiście ze damy radę teraz będę tylko musiała pamiętać że synek chodzi do fryzjera raz w miesiącu nie jak córcia tylko kiteczki )Hah ja mam 2 synów, a teraz będzie córka. Trochę mi dziwnie, myślałam ze będzie 3 chłopiec, tez myśle o pielęgnacji, wszystko będzie inne. Instrukcje obsługi chłopców znam, dziewczyn niezbyt