reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Jak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.

Zawsze możesz do dziadków wysłać na kilka dni na wakacje :)

Damy radę. Tylko już kawy w spokoju nie wypiję, ale przynajmniej się wyśpię zamiast zrywać rano do przedszkola [emoji6]
Teraz już jesteśmy we dwie i właśnie myślę, że jednak po zakupy pójdziemy później bo teraz za gorąco.
Mam trochę ryżu, może jakiś mus truskawkowy zrobię.

reklama
Oj tak, kolonia czy obóz ...wszytskim przed nami ;) tzn.przed naszymi dziećmi :)
Dziewczyny dzisiaj PIERWSZY RAZ zostałam przepuszczona w kolejce w rossmanie przez mężczyznę :-D przez chwile się zastanowilam o co mu chodzi :confused: A potem no tak przecież brzuch juz mi widać :cool2:
Moja koleżanka 20 czerwca została mamą córeczki :) juz ma synka z października 2012 a teraz córeczka i szczerze. ....zazdroszczę jej, że już ma za sobą te 9 miesięcy :sorry: chociaż u nas to już można powiedzieć, że połowa, wiec nic tylko cierpliwe czekać :tak:

Do góry