reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Jak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.

Zawsze możesz do dziadków wysłać na kilka dni na wakacje :)

Damy radę. Tylko już kawy w spokoju nie wypiję, ale przynajmniej się wyśpię zamiast zrywać rano do przedszkola [emoji6]
Teraz już jesteśmy we dwie i właśnie myślę, że jednak po zakupy pójdziemy później bo teraz za gorąco.
Mam trochę ryżu, może jakiś mus truskawkowy zrobię.

reklama
Oj tak, kolonia czy obóz ...wszytskim przed nami ;) tzn.przed naszymi dziećmi :)
Dziewczyny dzisiaj PIERWSZY RAZ zostałam przepuszczona w kolejce w rossmanie przez mężczyznę :-D przez chwile się zastanowilam o co mu chodzi :confused: A potem no tak przecież brzuch juz mi widać :cool2:
Moja koleżanka 20 czerwca została mamą córeczki :) juz ma synka z października 2012 a teraz córeczka i szczerze. ....zazdroszczę jej, że już ma za sobą te 9 miesięcy :sorry: chociaż u nas to już można powiedzieć, że połowa, wiec nic tylko cierpliwe czekać :tak:

Do góry