reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
hahaha no tak, gorzej jak stado sobie urządzi imprezke w domu
SophieAnne25
Jak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
karolyn1987
Moj ma dopiero 11.5 miesiaca wiec u mnie dzien jak codzień
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze możesz do dziadków wysłać na kilka dni na wakacjeJak Wam mija przedostatni dzień roku szkolnego? Moje starsze dziecko będzie od jutra przez 2 miesiące w domu i skończą mi się spokojne kawki w ogródku przed domem. Lecę jeszcze po południu po jakieś czekoladki dla pań. A na razie pełen relaks póki jeszcze mogę.
SophieAnne25
Dziadkowie mieszkają piętro niżej więc chyba niewiele mi to da [emoji3]
Nie wiem w jakim wieku masz dziecko starsze, ale może jakaś kolonia, obóz wakacyjny?Dziadkowie mieszkają piętro niżej więc chyba niewiele mi to da [emoji3]
ewentualnie półkolonia jak mieszkasz w mieście
SophieAnne25
Damy radę. Tylko już kawy w spokoju nie wypiję, ale przynajmniej się wyśpię zamiast zrywać rano do przedszkola [emoji6]
Teraz już jesteśmy we dwie i właśnie myślę, że jednak po zakupy pójdziemy później bo teraz za gorąco.
Mam trochę ryżu, może jakiś mus truskawkowy zrobię.
Teraz już jesteśmy we dwie i właśnie myślę, że jednak po zakupy pójdziemy później bo teraz za gorąco.
Mam trochę ryżu, może jakiś mus truskawkowy zrobię.
reklama
Oj tak, kolonia czy obóz ...wszytskim przed nami tzn.przed naszymi dziećmi
Dziewczyny dzisiaj PIERWSZY RAZ zostałam przepuszczona w kolejce w rossmanie przez mężczyznę przez chwile się zastanowilam o co mu chodzi A potem no tak przecież brzuch juz mi widać
Moja koleżanka 20 czerwca została mamą córeczki juz ma synka z października 2012 a teraz córeczka i szczerze. ....zazdroszczę jej, że już ma za sobą te 9 miesięcy chociaż u nas to już można powiedzieć, że połowa, wiec nic tylko cierpliwe czekać
Dziewczyny dzisiaj PIERWSZY RAZ zostałam przepuszczona w kolejce w rossmanie przez mężczyznę przez chwile się zastanowilam o co mu chodzi A potem no tak przecież brzuch juz mi widać
Moja koleżanka 20 czerwca została mamą córeczki juz ma synka z października 2012 a teraz córeczka i szczerze. ....zazdroszczę jej, że już ma za sobą te 9 miesięcy chociaż u nas to już można powiedzieć, że połowa, wiec nic tylko cierpliwe czekać