reklama
Hejka
Dzis u nas tak goraco ponad 37 st.w mieszkaniu bylo 30 myslalam ze nie dam rady, synek szalal a to zrzucil na siebie suszarke do ubran,pozniej skakal po kanapie I spadl skaleczyl dlon o zabawke, na nic moje prosby,krzyczalam az mi brzuch twardnial.
Dzis troche bylam na nogach ,maly sie ruszal czesto a ja czulam jakby mi sie cos w macicy otwieralo i takie cisgniecie czuje. Martwi mnie to
Dzis u nas tak goraco ponad 37 st.w mieszkaniu bylo 30 myslalam ze nie dam rady, synek szalal a to zrzucil na siebie suszarke do ubran,pozniej skakal po kanapie I spadl skaleczyl dlon o zabawke, na nic moje prosby,krzyczalam az mi brzuch twardnial.
Dzis troche bylam na nogach ,maly sie ruszal czesto a ja czulam jakby mi sie cos w macicy otwieralo i takie cisgniecie czuje. Martwi mnie to
Cześć porannie, co do kreski to mi się pojawiła delikatna linia. Co do wakacji moje chłopaki albo jeżdżą pol dnia na rowerach i ich nie ma, albo się bawią u siebie i wyrzucają mnie z pokoju, wiec z kawką na leżaku nie będzie problemu, raczej to ja się najbardziej cieszę ze nie muszę już lekcji odrabiać wypoczywam. We wrześniu będę miała "Meksyk", Błażej idzie do innej szkoły niż Tymek i zdał do szkoły muzycznej, wiec będę jeździć jak taksówkarz, ale teraz są wakacje i o tym nie myśle. Flamandka tez mi brzuch twardnieje, ale to chyba normalne w tym okresie.
A mam do Was pytanie czy u którejś na brzuchu pojawiła się już brązowa kreska ?
Bo tam czekam na nią, a już nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży
ja nie mam jej
Myślałam, że takie zmiany występują w każdej ciazy, ale jak piszesz, że u Ciebie w drugiej ciaxy nie pojawiła się to może u mnie też się nie pojawi
Ja w pierwszej ciąży miałam z kolei ładne włosy, nie mogłam narzekać, a teraz wypadają mi niesamowicie i nie wiem co mam z tym zrobić
Ja w pierwszej ciąży miałam z kolei ładne włosy, nie mogłam narzekać, a teraz wypadają mi niesamowicie i nie wiem co mam z tym zrobić
Ewka_85
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży nie miałam. .. teraz mam.A mam do Was pytanie czy u którejś na brzuchu pojawiła się już brązowa kreska ?
Bo tam czekam na nią, a już nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży
Mnie sie wydaje ze przy kazdej ciąży mam super wlosy... Ale to pewnie zależy od organizmu.
Mam 9-latke w domu więc u mnie zakończenie roku to ulga... koniec wstawania o 6.00
Dzień dobry. Dziewczyny, ale miała sen
Śniło mi się, że urodziłam właśnie 23 czerwca mojego synka i był identyczny jak mój pierworodny a ja byłam mega zadowolona, że jest zdrowy i juz jest z nami
Ostatnio tak myślałam co tam u Mariki...co z jej dzidziusiem, jak Ona się czuje, i ogólnie co tam u dziewczyn z grupy zamkniętej. ...może piszcie czasami co u Was
Śniło mi się, że urodziłam właśnie 23 czerwca mojego synka i był identyczny jak mój pierworodny a ja byłam mega zadowolona, że jest zdrowy i juz jest z nami
Ostatnio tak myślałam co tam u Mariki...co z jej dzidziusiem, jak Ona się czuje, i ogólnie co tam u dziewczyn z grupy zamkniętej. ...może piszcie czasami co u Was
reklama
kasiap3
Fanka BB :)
U mnie też brak linii na brzuchu a w poprzedniej była, włosy gorzek niż źle a w poprzedniej ekstra. Buzię mam jak księżyc w pełni, jak pączek... no nic ważne zeb y małych rozwijał się zdrowo.
Mój przedszkolak więc wakacje nic nie zmieniają.
Magda mam nadzieję nadzieje ze moje chłopaki też będą się potrafilu razem bawić. To w sumie moja jedyna obawa bo z reszta jakoś sobie poradzę. A u Ciebie jaką jaka różnica wieku?
U nas dziś brzydko, właśnie jedziemy na basen bo młody uwielbia.
W środę czeka mnie USG i już się nie mogę doczekać.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przedszkolak więc wakacje nic nie zmieniają.
Magda mam nadzieję nadzieje ze moje chłopaki też będą się potrafilu razem bawić. To w sumie moja jedyna obawa bo z reszta jakoś sobie poradzę. A u Ciebie jaką jaka różnica wieku?
U nas dziś brzydko, właśnie jedziemy na basen bo młody uwielbia.
W środę czeka mnie USG i już się nie mogę doczekać.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom