Ja miałam bardzo duże przeboje przy 1 porodzie, mój syn był owinięty pępowina, a ci idioci tego nie sprawdzili i w rezultacie miał bardzo ciężki wylew, intensywna terapia 3 tyg itd przez wiele lat mimo tego myśle pozytywnie. Moja znajoma żłopała wóde litrami w ciąży i ma 100% zdrowe dziecko. Nie ma co się martwić na zapas, pozytywne myśli przyciągają pozytywne fluidy wyprawkę będę kompletować po 36 tygodniu. Dzisiaj pomyślałam, ze mam takie duże dzieci 9 i 7, ze nie mam nic, wanienki, przewijaka i wielu innych, o ubrankach, wózku nie wspomnę. Ale jakoś dla mnie to za wcześnie na zakupy z młodszym kupiłam wszystko 2 dni przed porodem, wózek po porodzie.Marbia w poprzedniej ciąży u mnie ciągle coś było nie tak. Miesiąc przed porodem okazało się że mam cholestazę ciążową i dziecko może urodzić się martwe. Teraz też nie potrafię się cieszyć. Umiem się tylko martwić i wymyślać problemy. Dziewczyny piszą o wyprawce a ja boję się swoją kompletować. Marzę tylko o tym żeby mieć już tą ciążę za sobą. Myślę jednak że będzie dobrze. Przecież nie może zawsze kończyć się tragicznie. Trzymam za Was kciuki. Wierzę że się uda i w listopadzie pochwalimy się pięknymi zdjęciami noworodków :-)
reklama
Rozumiem Cie bardzo, ja tez nic nie kupuje jeszcze ,nie chce zapeszac,starszy syn urodzil sie z wada przelyku i serca dzis jest wesolym czterolatkiem,bedzie dobrze trzeba wierzyc .Marbia w poprzedniej ciąży u mnie ciągle coś było nie tak. Miesiąc przed porodem okazało się że mam cholestazę ciążową i dziecko może urodzić się martwe. Teraz też nie potrafię się cieszyć. Umiem się tylko martwić i wymyślać problemy. Dziewczyny piszą o wyprawce a ja boję się swoją kompletować. Marzę tylko o tym żeby mieć już tą ciążę za sobą. Myślę jednak że będzie dobrze. Przecież nie może zawsze kończyć się tragicznie. Trzymam za Was kciuki. Wierzę że się uda i w listopadzie pochwalimy się pięknymi zdjęciami noworodków :-)
O rany, nawet nie wiedziałam, że tyle przeszlyscie.
Ja na szczęście nie miałam problemów w 1 ciazy ani w jej trakcie ani na finiszu, niestety tak jak większość z Was mam teraz myśli, że może pójść coś nie tak i każda wizyta z badaniem usg jest wyczekiwania
niesamowicie. Stąd między innymi zrobiłam badanie kontrole usg ciazy prywatnie
Słuchajcie jutro jadę na targi mother and baby. Jeszcze nigdy nie byłam na takich targach i jestem bardzo ciekawa jak będzie. Program mam i powiem, że nawet jest ciekawy
Dam znać jak było.
Ja na szczęście nie miałam problemów w 1 ciazy ani w jej trakcie ani na finiszu, niestety tak jak większość z Was mam teraz myśli, że może pójść coś nie tak i każda wizyta z badaniem usg jest wyczekiwania
niesamowicie. Stąd między innymi zrobiłam badanie kontrole usg ciazy prywatnie
Słuchajcie jutro jadę na targi mother and baby. Jeszcze nigdy nie byłam na takich targach i jestem bardzo ciekawa jak będzie. Program mam i powiem, że nawet jest ciekawy
Dam znać jak było.
300 g to naprawdę fajna waga fajnie, że wszytko okPo wizycie ok,maluch urusl,ma okolo 20 cm 300 g, data porodu sie nie zmienila 2 listopad, milalam szczegolowe badania. Nastepne pod koniec lipca. Dzis zobaczylam buziaka mojego slodziaka.
19 tydz300 g to naprawdę fajna waga fajnie, że wszytko ok
pudrowaona5
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny
Wczoraj bawilam dzieci sasiada do 24 to juz nie na me nerwy bo po 21 juz mi sie spac chcialo.
Wstalam przed godzina jeszcze leze ale trzeba posprzatac domek i zrobic obiadek
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj bawilam dzieci sasiada do 24 to juz nie na me nerwy bo po 21 juz mi sie spac chcialo.
SophieAnne25
Fanka BB :)
Flamandka to wspaniale że maluszek tak pięknie rośnie
My dzisiaj w domku. Zo zjadła śniadanie i teraz ogląda bajkę. Może po południu pojedziemy na zakupy jakieś. Pogoda się popsuła. Na razie chciałabym coś zrobić w domu i zastanawiam się w co najpierw ręce włożyć.
My dzisiaj w domku. Zo zjadła śniadanie i teraz ogląda bajkę. Może po południu pojedziemy na zakupy jakieś. Pogoda się popsuła. Na razie chciałabym coś zrobić w domu i zastanawiam się w co najpierw ręce włożyć.
Cześć Wam dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z targów mother and baby. Było całkiem fajnie. Pojechałam z koleżanką i moim synkiem. Byłyśmy jedne z pierwszych, a targi zaczynały się od 10. Sporo próbek i ulotek. Poza tym konkursy i nagrody, nadmienię, że nie brałam udziału w żadnym konkursie
Mój syn tak się wybawil,że nie wyjechałam dobrze z parkingu a już spał
Teraz w domku do 16 i idziemy na lody
Pogoda jest piękna a w samochodzie myślałam że nie wysiedzimy,dlaczego.....bo nie mam klimy jest tragedia
Musze to zmienić do przyszłego lata, bo z dwójką małych dzieci w samochodzie bez klimy to dramat
Mój syn tak się wybawil,że nie wyjechałam dobrze z parkingu a już spał
Teraz w domku do 16 i idziemy na lody
Pogoda jest piękna a w samochodzie myślałam że nie wysiedzimy,dlaczego.....bo nie mam klimy jest tragedia
Musze to zmienić do przyszłego lata, bo z dwójką małych dzieci w samochodzie bez klimy to dramat
reklama
24 i nie spał ???? Chyba trochę skorzystały z tego, że ciocia jest zamiast mamyHejka dziewczyny