reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mnie dzisiaj mąż doprowadził do szewskiej pasji, więc zabrałam córkę i siostrę i ruszyłam na zakupy dla odstresowania. Oczywiście siostra wróciła z bluzką, córcia z sukienką, kostiumem kąpielowym i nową lalką, dzidziuś z wielorybem pozytywką, a ja z... pastą do zębów. Mamy wesele w lipcu i wciąż nie mogę znaleźć żadnej sensownej sukienki, w której bym się dobrze czuła i nie wyglądała jak w worku albo koszuli nocnej.

Teraz już lecę z nóg. Ostatnio mam skłonność do padania jeszcze w ubraniu.

Dzisiaj widziałam dziewczynę w sukience, tylko, że białej wiec na wesele jako gość chyba nie wypada, ale była idealna właśnie na nasz stan. Zwykła, prosta, delikatne ramiączka, do kolan z wykończeniem koronki. Piękna :biggrin2:

reklama
Wypadzik nad morze polnocne, Eric zafowolony.

Załączniki

• 20170611_124724.jpg
    20170611_124724.jpg
    391,1 KB · Wyświetleń: 116
Dzień dobry wszystkim.
Wczoraj leżąc na plecach czułam normalnie mojego synka :tak: tak,tak zdecydowanie :wink:
Zaraz kąpiel ,mała kawka, pakujemy rzeczy no i jedziemy na Mazury na tydzień :-D
Trochę się odpocznie od tego miasta,a poza tym u teściów na strychu mam spakowane rzeczy po synku i musze zerknąć co tam jest:-) :) jeszcze wózek musze gdzieś na widoku zostawić, żeby w odpowiednim czasie wszystko tylko razem przywieźć :)
Pozdrawiam Was mocno i życzę miłego dnia ;)

Witam mnie wczoraj wieczorem zaczela bolec glowa i nie chce przestac. Kawe juz wypilam ale nie pomoglo. Tabletek na razie brać nie chce. Wzięłam wolne z pracy i czekam aż przejdzie. Wieczorek jeszcze czeka mnie pieczenie babeczek dla synka do żłobka w z okazji urodzin.
Flamandka super brzuszek [emoji4] wygląda na spory [emoji4]
Monia miłego odpoczynku [emoji4] co do czasu to dla mnie mija bardzo szybko i aż się zaczynam bać zbliżającego się listopada...
Pudrowaona Ale macie pogodę! U mnie na pomorzu pochmurno i pada...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam o Waszych obawach i niestety mam podobnie. Zbyt dużo wiem o ewentualnych komplikacjach dlatego trudno mi odczuwać samą, czystą radosc z ciąży ;( a do listopada jeszcze tak daleko... wolałabym mieć to za sobą.
Czy planujecie tzw baby shower pod koniec ciąży ? Bądź byłyście na podobnym wydarzeniu ? Co o tym myślicie ?

Cześć Dziewczyny.
Kasia ja wczoraj wstałam z bólem głowy i dopiero teraz mi przechodzi. W nocy myślałam że oszaleję z bólu.
Flamandka świetnie wyglądacie.

Ja wczoraj cały dzień zdychałam. Mąż siedział i głaskał mnie po głowie a Zo zabrali dziadkowie. Dzisiaj z kolei buntuje mi się żołądek. Teraz powolutku jem rosołek. Może mi jakoś przejdzie.

Patka ja miałam babyshower. Zaprosiliśmy znajomych, nie szaleliśmy specjalnie. Dostałam trochę ładnych rzeczy dla dziecka. Jeden baranek z bijącym sercem towarzyszy Zosi do dziś. Teraz raczej nie planuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Patka ja nie miałam i nigdy nie była. Chyba u nas jeszcze nie jest to aż tak popularne jak na zachodzie.
Sophe szybkiego powrotu do zdrowia!!! Myślisz że to jakaś jelitowka?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry