reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam
My z synkiem mielismy goscia rano kolezanka przywiozla synka na 4 g jest w wieku mojego Erica 4 latka.
Skakali rozwalali zabawki a potem zaczeli sie bic nie na moje nerwy.
Teraz zjedlismy i odpoczywamy. Pogoda ladne okolo 25 st.
Milego dnia

reklama
A my dziś impreza z okazji 3 urodzin synka. Ja robiłam się że ledwo na krześle siedzę [emoji6] Ale najważniejsze że impreza udana a synek zadowolony [emoji4][emoji4][emoji4] no i pogoda dopisała a robiłam na działce więc miało to dla mnie znaczenie. Od tygodnia na ten dzień zapowiadali deszcz a jednak deszcz nas ominął [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj robiłam badania krwi i właśnie dostałam smsa od mojej gin, że tsh się podwyższył i muszę w poniedziałek przyjść po receptę.
Super lekarz.
Nadal mam wymioty ale już nie takie częste. Za to spore zawroty głowy. Dłuższe jazdy samochodem odpadaja. I ten brak siły. Nie mam siły na nic.
To trzecia ciąża. Dwie poprzednie przy tym to był spacerek.
Milego weekendu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiap3 wszystkiego najlepszego synka :-) nas za tydzień czeka taka impreza, drugie urodziny synka, robimy na farmie ze zwierzętami i też mam nadzieję, że pogoda dopisze a tu w Irlandii to różnie z tym bywa...

Nam dziś udało się pojechać do ogrodu botanicznego, miało niby padać a nie spadła ani kropelka więc wyjazd się udał, dzieci karmily kaczki i wiewiórki :-)

24 i nie spał ???? Chyba trochę skorzystały z tego, że ciocia jest zamiast mamy:-D
Spaly.....tylko ja juz chcialam isc do domku tez spac

dzis podprzatalam domek zrobilam obiadek teraz kaczke piecze na jutro
Wymyslilam sobie kapiel w wannie z platkami róź i co weszlam do wanny leze i cyk....brak swiatla i po mojej kapieli;(

Przynajmniej pretty woman leci na tvp1 to sobie ogladne bo prad wrocil po 30min

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dzisiaj mąż doprowadził do szewskiej pasji, więc zabrałam córkę i siostrę i ruszyłam na zakupy dla odstresowania. Oczywiście siostra wróciła z bluzką, córcia z sukienką, kostiumem kąpielowym i nową lalką, dzidziuś z wielorybem pozytywką, a ja z... pastą do zębów. Mamy wesele w lipcu i wciąż nie mogę znaleźć żadnej sensownej sukienki, w której bym się dobrze czuła i nie wyglądała jak w worku albo koszuli nocnej.

Teraz już lecę z nóg. Ostatnio mam skłonność do padania jeszcze w ubraniu.

Izabella a twój synek ż z którego czerwca? Mój z 13 [emoji4] dziś w miarę luźny dzień. Syniej ma trochę nowych zabawek to ma też zajęcie [emoji4]
Sophe mi też się zdarza. Szczególnie jak położę synka i "na chwilę" poloze się odpoczac.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

ja spalam dzis do 9 rano a pozniej poszlam na parade autobusow Mpk;)bylo super teraz juz po obiedzie i zaraz kosciolek i juz po niedzieli
1497195056-aaaaaa.jpeg

Kasiap3 mój synek z 16 czerwca a powinien się urodzić 22 lipca, trochę się pospieszył. Ja już na nowe zabawki nie mam miejsca a na pewno coś dostanie.

Pudrowaona super :-) ale fajne stare autobusy :-)

reklama
Spaly.....tylko ja juz chcialam isc do domku tez spac

dzis podprzatalam domek zrobilam obiadek teraz kaczke piecze na jutro
Wymyslilam sobie kapiel w wannie z platkami róź i co weszlam do wanny leze i cyk....brak swiatla i po mojej kapieli;(

Przynajmniej pretty woman leci na tvp1 to sobie ogladne bo prad wrocil po 30min

Tez oglądałam pręty woman i musze się przyznać, że się wciągnęłam jakbym oglądała pierwszy raz :-D

Do góry