Moje dzieciątko tez ma takie dni ze wariuje przez cały dzień a później chyba odpoczywa bo nie czuje ruchów tak jak piszesz przez dzień lub dwa , ale na szczęście później wraca do formy i nadrabia ten czas [emoji5]
Dziewczyny ja też dzisjaj mam wizyte o 15.15 trzymajcie za nas kciuki bo jak zwykle stres jest [emoji54][emoji5]
A ja oczywiście trzymam za wszystkie wizytujace [emoji5] [emoji110] będzie dobrze [emoji5]
Napewno wszystko bedzie dobrze ja tez denerwuje sie przed kazda wizyta
reklama
pudrowaona5
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt i poznania plcu maluszkow
Co do psow u nas sa 3 dwa labradolry i 1 west i 2 koty zyja na ogrodzie i spia u rodzicow w domku zapewne maluch bedzie mial z nimi kontakt ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje
Aa i odradzam zakup psa w czasie ciazy.jako niania mialam z taki przypadkiem doczynienia niestety pies byl kompletnie nie wychowany
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do psow u nas sa 3 dwa labradolry i 1 west i 2 koty zyja na ogrodzie i spia u rodzicow w domku zapewne maluch bedzie mial z nimi kontakt ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje
Aa i odradzam zakup psa w czasie ciazy.jako niania mialam z taki przypadkiem doczynienia niestety pies byl kompletnie nie wychowany
pudrowaona5
A ja linka nie dosMnie też z linka przez apke loguje do jakiegoś innego forum.
Miłego dnia wszystkim
A ja linka nie dostalam za to wiadomość ze jest już wątek zamknięty.[/QUOTE]
To znaczy ze na liscie nie bylas wpisana.czyli narazie piszesz tu
To jest otwarte na nim piszemy a zamkniete jest do duskucji dyskretnychPowiedzcie dziewczyny czy te zamknięte forum to to na którym teraz pisze? Czy jest jakiś inny wątek?
pudrowaona5
Aaa to myslalam ze jednak ten pomysl upadl.skoro tak..to okiByła mowa, że przechodzimy całkowicie na zamknięty.
akpuroks
Ja juz po wizycie, wszystko ok[emoji3] Chłopak potwierdzony takze jak w któryś dzień będzie chlodniej to idę na strych po ciuchy dziewczęce i cześć lepszych wystawie na Olx a resztę oddam kolezance
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Szkoda że jak wyszłam z zamknietego to wejść z powrotem nie umiem ,ehh
akpuroks
Nastraszylyscie mnie rozstępami i jak byłam dzisiaj w pracy to mi koleżanki powiedziały że mam się smarować. Posłusznie więc kupiłam balsam Palmersa. Gdyby któraś była zainteresowana to w Rossmanie jest w promocji po 25zl
Ooo, dzieki za info kusil mnie ten balsam, chociaz ja to sie smaruje jak mi sie przypomniNastraszylyscie mnie rozstępami i jak byłam dzisiaj w pracy to mi koleżanki powiedziały że mam się smarować. Posłusznie więc kupiłam balsam Palmersa. Gdyby któraś była zainteresowana to w Rossmanie jest w promocji po 25zl
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pudrowaona5
Superr gratulacje)Ja juz po wizycie, wszystko ok[emoji3] Chłopak potwierdzony takze jak w któryś dzień będzie chlodniej to idę na strych po ciuchy dziewczęce i cześć lepszych wystawie na Olx a resztę oddam kolezance