reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Kurcze, przez telefon ciezko na tym forum zamknietym, bo mnie przekierowuje tak jak bym przez strone www weszla i bardzo nieczytelnie jest. Zobacze pozniej na kompie co i jak :D

Mnie dalej chorobsko probuje zlapac, zrobilam sobie wode z miodem i cytryna i bede chyba pol dnia lezec :(

A to moje pierwsze zakupy dla Izabelki :D
1496736678-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

super:)

reklama
Inny watek jest zalozony, musisz wejsc w link od Kati,
iska ja weszlam w ten link zalogowalam sie. Wrocilam do aplikacji I weszlam w nieprzeczytane I tam juz mialam ten watek , sprobuj tak moze?
Rozstepy zostana z nami juz do konca zycia, z czasem zbledna , mozna je usunac tylko laserowo.
Ja smaruje sie cala, bo w pierwszej ciazy tulko brzuch a przy porodzie I wysilku, popekalam na udach I tylku, wiec niestety to sa minusy ciazy :/

No k
Dziewczyny najwazniejsze włąsnie sie smarować, NATŁUSZCZAC skóre np oliwka nawet Bambino. Ja po 1 ciazy nie mam ani jednego rozstepu, teraz tez sie smaruje oliwka i mam nadzieje, ze bedzie tak samo. Moja siostra z kolei nie smarowała sie i ma pełno na brzuchu wiec musi cos w tym byc.
A moja kolezanka nie miałą cała ciaze, a na tydzien przed porodem jej brzuch postrzelał;/
No kazdy jest inny moja znajoma po dzieciach nie ma wogule rozstepow

Oj też muszę się wziąć pożądanie za smarowanie bo zdarza mi się zapomnieć. Tym razem stosuje oliwke i troszkę drażni mnie jej intensywny zapach. Szczególnie że ciuchy też przechodzą.. . Ja po pierwszej ciąży mam trzy rozstępy i póki co nowych brak Ale za wcześnie żeby się cieszyć. Na tyłku rozstepy mam już od czasu dojrzewania więc nie ma już o co walczyć. Na szczęście na ta część ciała rzadko patrzę więc mniej boli [emoji6] na piersiach mi się sporo zrobiło w poprzedniej ciąży i ciężko mi ocenić czy w obecnej coś przybyło. Z tymi rozstepami to loteria, można w kółko się smarować a i tak wyjdą. Jednak wiadomo, lepiej nie kusić losu [emoji6]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, witam się z rana.
Czy to możliwe żeby wymioty powróciły? W sobotę i dziś wymiotowalam zaraz po wstaniu. Do tego po każdym jedzeniu jest mi niedobrze. Nie wiem co mam myśleć :(
Mnie też z linka przez apke loguje do jakiegoś innego forum.
Miłego dnia wszystkim
Witam się z Wami.
Właśnie miałam rano pytać czy jeszcze pojawiają się u Was mdłości i wymioty, bo mnie wczoraj normalnie ścieło:baffled:
A to już 17+1 :sorry:
Poza tym, biorąc pod uwagę ile z Was już wie co kryje się w Waszych brzuchach,postanowiłam zapisać się prywatnie na usg z nadzieją, że też się dowiem. Dzisiaj na 17.15 mam wizytę.

Kochane a powiedzcie jeszcze czy ruchy dzidzi czujecie codziennie ? Kiedyś pisała któraś z mamuś ze miała przerwe nawet 2 dni teraz ja takowa mam i się zastanawiam czy wszystko ok. Gratuluje udanych wizyt, trzymam kciuki za oczekujące i zmykam do nauki ;) jutro Was nadrobię

Kochane a powiedzcie jeszcze czy ruchy dzidzi czujecie codziennie ? Kiedyś pisała któraś z mamuś ze miała przerwe nawet 2 dni teraz ja takowa mam i się zastanawiam czy wszystko ok. Gratuluje udanych wizyt, trzymam kciuki za oczekujące i zmykam do nauki ;) jutro Was nadrobię
Moje dzieciątko tez ma takie dni ze wariuje przez cały dzień a później chyba odpoczywa bo nie czuje ruchów tak jak piszesz przez dzień lub dwa , ale na szczęście później wraca do formy i nadrabia ten czas [emoji5]
Dziewczyny ja też dzisjaj mam wizyte o 15.15 trzymajcie za nas kciuki bo jak zwykle stres jest [emoji54][emoji5]
A ja oczywiście trzymam za wszystkie wizytujace [emoji5] [emoji110] będzie dobrze [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Ja czuję bardzo rzadko, zwykle tak pół godziny po zjedzeniu czegoś słodkiego ;)

oar89n7312bz9t17.png

Do góry