Zyrtec tez jest w tej grupie lekow, ktore nie wykazaly zadnego wplywu na plodach u testowanych zwierzat ale na ludzkich nikt nie testuje, wiec niby bardziej bezpieczne I mozna brac tylko pod kontrola lekarza. Ja narazie daje rade bez, ale dzis juz czuje pelne zatoki...
Kasiap3 tak jak napisalas wszystko w granicach rozsadku, tez bym nie pozwolila chodzic dziecia z jedzeniem (czyt. Palka kurczaka) ale ciastka,popcorn I chrupki ok, nakrusza ale nie tylko moje
zazwyczaj nikt nie ma z tym problemow wsrod moich znajomych. Fakt wkurza mnie jak pozniej popcorn wygrzebuje z kanapy [emoji14] ale do przezycia
zreszta od czego mam.psa
problem z okruszkami rozwiazany haha
Te dziewczyny co maja psy.... czy bedziecie odizolowywac psa od niemowlaka? Ja chce zalozyc bramke miedzy salonem a kuchnia, bo mam duze przejscie I nie chce zeby pies wchodzil do salonu , gdzie dziecko bedzie lezalo na podlodze a druga sprawa siersc! Mam duzego psa I problem siersci bedzie zawsze, mimo czestego odkurzania, jak jest okres linienia to masakra, ona idzie a za nia wlochy leca
moj maz mowi ze prEsadzam.
Ja caly porod mam jedna polozna, ktora jest ze mna cala zmiane
Mi dzis mega stawia sie macica az dokladnie widzialam, jej rozmiar, ciagle mnie prze na pecherz, chodze co 10min a I tak czuje jak bym sie nie wysikala, ide tez magnez wypic