reklama
Pulpety w sosie pomidorowym zawsze kojarzą mi się z surówką z kiszonej kapusty. Przez te Twoje pulpety będę musiała iść do sklepu kupić kiszoną kapuste bo naszła mnie ogromna ochotaO leczo dawno nie robiłam.
U mnie dzisiaj i jutro pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniaczkami i mizeria
Też nie cierpię luteiny. Ileż można? Ja biorę od początku. Tak czekam jutrzejszej wizyty m.in. i z tego powodu, że może mi ją odstawi. Ostatnio mówiła, że musi łożysko dobrze zacząć funkcjonować to wtedy koniec z luteiną. Mam nadzieję, że to już ten czas.@estrelicia kciuki za wizytę [emoji110]️ żeby Zosia pięknie pokazała, ze Zosia jest a powiedz mi jak zapiszecie ja w urzędzie? Zofia? Sophia? Czy jakiś inny odpowiednik tego imienia?
Moja jak położę rękę na brzuchu to cicho siedzi identycznie było z synem
@shaggy całe szczęście, ze z ciąża ok! Cóż, będziemy łykać co trzeba, żeby tylko donosić dzieciątka nie cierpię tej wypływającej luteiny, ale co zrobić. Trzeba brać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Shaggy dobrze że wszystko ok z Maleństwem, ale leków to się nabierzemy w ciąży.
Marika ładuj ładuj akumulatorki przed podróżą. Wrocław to prawie zawsze jest najcieplejszy z całej Polski Fajnie tam macie.
Adrianna.em
Fanka BB :)
Mój M. zrobił wczoraj sos spaghetti na dwa dni, więc obiad mam z głowy, tylko makaron dogotować. A wieczorem po wizycie idziemy na kolacje gdzieś do rynku
@Ewka_85 ja czasem też nie mogę się zebrać, żeby w ogóle wstać z łóżka a co dopiero żeby coś zrobić więcej. Ale dzisiaj to sama rozumiesz... musze czymś zająć umysł i ręce także chętnie bym Ci pomogła dziękuję za kciuki!
@Ewka_85 ja czasem też nie mogę się zebrać, żeby w ogóle wstać z łóżka a co dopiero żeby coś zrobić więcej. Ale dzisiaj to sama rozumiesz... musze czymś zająć umysł i ręce także chętnie bym Ci pomogła dziękuję za kciuki!
Lola94
Dziewczyny bedziecie chcialy miec swoja polozna do porodu?
Ja doszlam do wniosku, ze bez sensu placic za kogos kto i tak musi byc przy porodzie, a przeciez nie potrzebuje zeby ktos przy mnie byl przez caly czas i zajmowal sie tylko mna. Maz bedzie przy mnie caly czas i to wystarczy a gdy zacznie sie wlasciwa akcja porodowa to wtedy tak czy tak polozna bedzie.
No ale... moje dylematy zostay rozwiazane bo w moim szpitalu nawet nie ma mozliwosci wykupienia sobie swojej poloznej
Ja doszlam do wniosku, ze bez sensu placic za kogos kto i tak musi byc przy porodzie, a przeciez nie potrzebuje zeby ktos przy mnie byl przez caly czas i zajmowal sie tylko mna. Maz bedzie przy mnie caly czas i to wystarczy a gdy zacznie sie wlasciwa akcja porodowa to wtedy tak czy tak polozna bedzie.
No ale... moje dylematy zostay rozwiazane bo w moim szpitalu nawet nie ma mozliwosci wykupienia sobie swojej poloznej
Monika8.11
Mój M. zrobił wczoraj sos spaghetti na dwa dni, więc obiad mam z głowy, tylko makaron dogotować. A wieczorem po wizycie idziemy na kolacje gdzieś do rynku
Dziś masz już polowkowe?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ja miałam przy pierwszym porodzie i teraz też będę mieć. Super sprawa. Poród bardzo kameralny. Dopiero przy skurczach partych pojawiło się więcej towarzystwa. Opieka pierwsza klasa.Dziewczyny bedziecie chcialy miec swoja polozna do porodu?
Emsi*
@shaggy dobrze, ze wszystko ok z Wami ...
U mnie tez od wczoraj coś się dzieje. Wczoraj po południu miałam twardy brzuch, uczucie takie rozpierania. Jak leżę to jest lepiej a jak wstanę to czyje dalej to rozpieranie...No i oczywiście już w nocy nie mogłam spać, bo się martwię aby się nie powtórzyły atrakcje z pierwszej ciąży [emoji17] umówiłam wizytę na już czyli dopiero czwartek Eh
Wczoraj wzięłam magnez i nospe, dziś tylko magnez na razie bo nie jest tak zle. Pracuje dziś z domu i nie wiem co zrobić z jutrem :/
@Myszka90 ja tez z października, z drugiej połowy.
Powodzenia na wizytach !!!
U mnie tez od wczoraj coś się dzieje. Wczoraj po południu miałam twardy brzuch, uczucie takie rozpierania. Jak leżę to jest lepiej a jak wstanę to czyje dalej to rozpieranie...No i oczywiście już w nocy nie mogłam spać, bo się martwię aby się nie powtórzyły atrakcje z pierwszej ciąży [emoji17] umówiłam wizytę na już czyli dopiero czwartek Eh
Wczoraj wzięłam magnez i nospe, dziś tylko magnez na razie bo nie jest tak zle. Pracuje dziś z domu i nie wiem co zrobić z jutrem :/
reklama
@shaggy dobrze, ze wszystko ok z Wami ...
Kochana a to nie skurcz BH?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017