reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Dużo zależy od rodziców i wychowaniaTak jak mówicie zachowanie jest kwestią wychowania... Żłobek pokazał mi jak różni mogą być chłopcy i dziewczynki zarówno jedni jak i drudzy mogą dać w kość i to konkretnie.. Ale zanim zaczęłam pracę w żłobku zajmowałam się dziećmi w prywatnych domach i zazwyczaj jeśli można tak to ująć " wybierałam" chłopców jeśli chodzi o opiekę bo zawsze lepiej się z nimi dogadałam, z moich doświadczeń trafiałam na bardziej niesforne dziewczynki niż chłopców także chyba nie ma reguły, a jak ja to mówię wszystkie dzieci są kochane na prawdę tylko trzeba odpowiednio do nich podejść może nie mam doświadczenia jako mama ale jako opiekun dzieci jak najbardziej i wyjadę mi się że chyba wychowanie nie będzie ni straszne a z kursu który odbywam wyciągam spoooooro przydatnych informacji także jestem zdania że każde dziecko jest fajne [emoji173]
Ilona 88
Ja ostatnio wymalowałam sobie , bo już miałam na połowę paznokci odrosty a kiedy wylatujesz do swojego chłopa?Teraz można stópki pokazywać
Czwartek przed południem około 12 już się będziemy widzieć [emoji173] więc muszę ładnie się zaprezentować heheheJa ostatnio wymalowałam sobie , bo już miałam na połowę paznokci odrosty a kiedy wylatujesz do swojego chłopa?
Danielkowa
wiem , ze są tu dziewczyny z 4 czerwca!! STO LAT w zdrowiu i szczęściu dziewczyny!! I pomyślnego rozwiązania wiadomo
Danielkowa
moj srodkowy syn ponad wszystko upodobał sobie kolor fioletowyMoje starsi chłopcy mają zielony (tu patrzę że oryginalni nie jesteśmy ) A najmłodszy będzie z nami, więc czeka go fiolecik. Trochę nie bardzo męski kolor.
Piszecie o chlopcach i dziewczynach...
Myślę ze wiekszosc rodzicow chce dobrze wychować, ale niestety takie czasy ze rodzice nie mają czasu na to wychowywanie .. i stąd dzieci mysla ze moga wszystko..
Jest tez teraz moda na niekarcenie i dzieci czuja sie jak bogowie- bo co mi rodzic podskoczy ??
Ostatnia edycja:
Monika8.11
dzieci zachowują sie tak jak rodzic ich wychowa ☺ wszystkie nawyki które uczysz dziecko utrwalają sie ☺ ja to widze po mojej Emilce
@Marika92 fajne pazurki ☺ robisz żelem?
my malujemy na biało całe mieszkanie tylko Emilia ma jasny pudrowany róż , kocham biały kolor na ścianach . Dzidziuś narazie będzie z nami w sypialni a potem zobaczymy ☺
@Marika92 fajne pazurki ☺ robisz żelem?
my malujemy na biało całe mieszkanie tylko Emilia ma jasny pudrowany róż , kocham biały kolor na ścianach . Dzidziuś narazie będzie z nami w sypialni a potem zobaczymy ☺
Niee... zwykły lakier ale trzyma się długo [emoji14] jedyne co zrobiłam porządnie to ogarnęłam skórki na pięcie i wokół paznokci frezarką [emoji14]dzieci zachowują sie tak jak rodzic ich wychowa [emoji5] wszystkie nawyki które uczysz dziecko utrwalają sie [emoji5] ja to widze po mojej Emilce
@Marika92 fajne pazurki [emoji5] robisz żelem?
my malujemy na biało całe mieszkanie tylko Emilia ma jasny pudrowany róż , kocham biały kolor na ścianach . Dzidziuś narazie będzie z nami w sypialni a potem zobaczymy [emoji5]
Borysiatko
U nas w nowym domu cala gora biala, u Lili jedna sciana rozowa. Dol jeszcze niepomalowany tylko sciana z tv zplyt betonowych
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
Ja tam syna nie bije ale karę ma jak zasluzy. Krzyczeć też krzyczę jak trzeba i chlopaczek 4 latka i grzeczniutki. Czasem nawet się zastanawiam czy nie za bardzomoj srodkowy syn ponad wszystko upodobał sobie kolor fioletowy
Piszecie o chlopcach i dziewczynach...
Myślę ze wiekszosc rodzicow chce dobrze wychować, ale niestety takie czasy ze rodzice nie mają czasu na to wychowywanie .. i stąd dzieci mysla ze moga wszystko..
Jest tez teraz moda na niekarcenie i dzieci czuja sie jak bogowie- bo co mi rodzic podskoczy ??