reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hejka!
Nie śpię od 4 [emoji35] i już chyba nie usnę [emoji37]

Ze wzgledu na pogodę nie cierpiałam dwoch miesięcy: lutego i listopada. I mam teraz lutowo-listopadowe dzieci :p i jest super :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to tak specjalnie wyszło żebyś polubiła te miesiące ;)

reklama
Ja sie poce mega, czasami jak kurtke sciagam to mam plecy mokre [emoji14]
U mnie dzis zimno, taki wiatr zimny!

Planuje dzis zrobic faworki :D ale najpierw dojadam ciasto cappuccino ;)

Dzis maluch takiego kopa mi zasadzil ze az podskoczylam I krzyknelam! Hehe

Tez mam Maltanka .... słodziaki [emoji7]Moj dziś przyszedł z dworu z mordka i łapami calami w błocie [emoji33] ... Eh nie wiem czego i gdzie szukał. No i do mycia gościu a dwa dni temu był kąpany. A Ty masz suczkę czy psa ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też dwa dni temu był kąpany ;( No cóż. Piesek- Hipisek. A Twój? ;-)

Mój też dwa dni temu był kąpany ;( No cóż. Piesek- Hipisek. A Twój? ;-)

Moj tez piesek Leo [emoji4] straszny przytulas

@itucha ja uwielbiam styl skandynawski i mam oko na pare rzeczy do pokoju dziecka w tym klimacie, tylko właśnie ja tez jak się wprowadzałam do nowego domu jakiś czas temu to mam biało szaro i jasne drewno plus miętowe dodatki w sypialni, syn ma szaro biało zielono (taka zieleń świeżej trawy) itp. bo taki był wtedy wchodzący trend i teraz jakbym zrobiła Skandynawię w pokoju malutkiej to by do reszty domu nie pasowało hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mych07 Wy współczujecie normalnie przy tym skurczach przepowiadających? Na się cykam :(

Na pocenie już ponad rok używam blokera z Ziaja. Koszt 5-8zl, a efekt rewelacja

Katia troche trwalo zanim rozszyfrowalam Twoj przekaz? Czy teraz tak szyframi mamy pisac? ;)
Tak normalnie sie kochamy, a nawet wiecej bo mam wieksza ochote ;) juz sie nie moge doczekac, jak dzieci pojda spac.... ;) hehe Poki co nie wiem tak naprawde co sie dzieje tam w srodku, ale troche mnie nastraszylyscie I jak pojde prywatnie to poprosze, zeby mi tam spojrzal w srodku, czy nic sie nie skraca :) Ciazy nie mam zagrozonej I dobra historie w poprzednich ciazach, wiec jestem spokojna

Ziaja uzywa duzo konserwantow I parabenow... kiedys lubilam ich marke ale po wglebieniu sie w temat juz ich nie kupuje ;)

Ja z 17 kwietnia,a Ty?:-) :)
Oo w końcu ktoś, ja z 8 kwietnia :)))

3jgx3e3kn6tipktt.png

Katia troche trwalo zanim rozszyfrowalam Twoj przekaz? Czy teraz tak szyframi mamy pisac? ;)
Tak normalnie sie kochamy, a nawet wiecej bo mam wieksza ochote ;) juz sie nie moge doczekac, jak dzieci pojda spac.... ;) hehe Poki co nie wiem tak naprawde co sie dzieje tam w srodku, ale troche mnie nastraszylyscie I jak pojde prywatnie to poprosze, zeby mi tam spojrzal w srodku, czy nic sie nie skraca :) Ciazy nie mam zagrozonej I dobra historie w poprzednich ciazach, wiec jestem spokojna

Ziaja uzywa duzo konserwantow I parabenow... kiedys lubilam ich marke ale po wglebieniu sie w temat juz ich nie kupuje ;)

Matko przepraszam :p oczywiście chodziło o współżycie, a nie współczucie :p
DZieki za odp. Właśnie ochote mam straszą...

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ostatnia edycja:
@Mych07 Wy współczujecie normalnie przy tym skurczach przepowiadających? Na się cykam :(

Na pocenie już ponad rok używam blokera z Ziaja. Koszt 5-8zl, a efekt rewelacja

Ja również mam te skurcze tak 5 razy dziennie tzn napina mi się mocno cały brzuch ale po 5 sekundach przechodzi i tez wspolzyje normalnie :) jutro mam wizytę to zapytam czy wolno :p

reklama
Witajcie dziewczyny, ja również mojego synka mam w 90% procentach, jutro ma lekarz potwierdzić bądź zaprzeczyć [emoji14] chcem juz pokoik malować więc musi się określić! :) właśnie... Z kolorem dla chłopczyka mam spory problem, nie wiem jaki kolor wybrać do biało szarych mebli dzieciecych. A wasze chlopczyki jaki będą mieli kolor w pokoiku?
Moj jedna sciane bedzie mial na taki szaromietowy w sensie brudny mietowy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry