Cześć wszystkim.
Widzę Katia, że się narobiłaś z tą listą. Ja kojarzę większości z dziewczyn. Zobaczymy jak będzie działać to forum już po zamknięciu.
Tak piszecie o tej ogórkowej, że i mnie ochota przyszła.
Dzisiaj wybieram się do galerii spotkać się z koleżanką z pracy i mam zamiar wstąpić do H&M zobaczyc spodnie ciążowe, bo w swoje, które nosiłam przed ciążą już nie wchodzę i pożyczyłam jakieś od mamy, ale myślę, że za parę tygodni już będę musiała je jej oddać, bo teraz są na mnie w sam raz. Któraś z Was może ma jeansy z H&M i może powiedzieć coś o nich?
@Kaska_96 Śliczne ciuszki. Chyba też coś dzisiaj upoluje na zakupach.
Ja mam 3 pary tylko z hm i dodatkowo krótkie szorty tez z hm - z czystym sumieniem polecam. Przed ciąża nosiłam rozm 36 i teraz spodnie ciążowe tez z hm 36. Kosztują cos
Ok 150 zł ja jedna pare wyhaczylam na
Allegro za 30 w super stanie
@Kaska_96 piękne !!!! Cudne te ciuszki .. kurde ja chyba tez zacznę Gromadzić choc mój m cały czas gada ze to za wcześnie .. e tam najwyżej jemu nie pokaze tylko
Wam
@ewelinanice wow!! Jaka ty jestes zgrabna !! Sukienka super, buty tez
Co do zamkniętego forum - po pierwsze dzieki
Za przyjęcie mnie
doskonale rozumiem
Obawy dziewczyn które sa od dawna co do nowych ... ja sama dołączyłam niedawno
Ale staram sie byc aktywna bo jesteście super
tez mysle ze zamknięte forum da nam sie lepiej poznać moze nawet bedzie szansa zeby sie spotkać z tymi które sa z tych samych miast
moja koleżanka np od 2 lat regularnie ma spotkania z dziewczynami z forum - spotykają sie raz do roku gdzies w Polsce na weekend - dzieci juz im podrosły wiec można było zorganizować taki wypad
Ja sie cieszę na zamknięte forum bo wtedy bede mogła wiecej o Sobie cos napisać
a jesli beda 2 fora - tez Uważam ze jedno umrze śmiercią naturalna - i raczej bedzie to forum otwarte...
zbieram sie zaraz na występy mojego łobuziaka , paczkę chusteczek mam bo zawsze rycze na twoich przedstawieniach a teraz z ta burza hormonów to w ogole ... o juz mam mokro w oczodołach