reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja narazie.nic nie biore na alergie, staram sie nie wychodzic z domu w te najgorsze dni

KotekPsotek poronien nie wiem czy wiecej, ale bardzo czesto slysze...kiedys nie bylo takich przekazow mediow I statystyk. Moje kolezanki raczej bez poronien.

Jesli powstanie zamkniete, to napewnp bede sie udzielac tylko na zamknietym.

Mabi do tej pory nie mialam zadnych boli, a teraz kazdy ruch wywoluje klucie, nie wiem, moze dziecko sie tak teraz ulozylo I naciska na cos?

reklama
Pierwszego dziecka nie chustowalam, ale teraz chyba będę musiała się nauczyć. Będę odbierać starszaka z przedszkola i codziennie trzeba będzie wyjść na zewnątrz. Patrząc na porę zimowa i temperatury, a do tego na fakt, ze mieszkam na 4 pietrze bez windy to będzie chyba najlepsze rozwiązanie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu :)

@LayDeeK w takim rozwiązaniu obawiam się, ze powstaną dwa fora u w końcu się rozdzielimy, bo w praktyce udzielanie się na dwoch wątkach może być trudne.
Czekam na zdanie innych jeszcze.

@Karolk2106 super :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
@89Katia, wierz mi że nie. Na zamkniętym po prostu będziemy pisały o naprawdę prywatnych sprawach. A ogół dalej będzie dla ogółu ;)

@xdzo19 ja mam :) wprawdzie spadkowe, po szwagierce, ale nie mam żadnych uwag! Rozciagniety trochę pas, ale ona nosiła do końca ciąży, a ja mam jeszcze mały brzuch. Tak wyglądają :

1496397238-aaaaaa.jpeg

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja już mam 3 pary takich spodni z pasem ciążowym właśnie przyszły mi kolejne rybaczki, miałam nadzieję że będą krótsze. Jednak póki co wolę leginsy.

Cześć wszystkim. :) Widzę Katia, że się narobiłaś z tą listą. Ja kojarzę większości z dziewczyn. Zobaczymy jak będzie działać to forum już po zamknięciu.

Tak piszecie o tej ogórkowej, że i mnie ochota przyszła. :D
Dzisiaj wybieram się do galerii spotkać się z koleżanką z pracy i mam zamiar wstąpić do H&M zobaczyc spodnie ciążowe, bo w swoje, które nosiłam przed ciążą już nie wchodzę i pożyczyłam jakieś od mamy, ale myślę, że za parę tygodni już będę musiała je jej oddać, bo teraz są na mnie w sam raz. Któraś z Was może ma jeansy z H&M i może powiedzieć coś o nich?
@Kaska_96 Śliczne ciuszki. Chyba też coś dzisiaj upoluje na zakupach. :)

Ja mam 3 pary tylko z hm i dodatkowo krótkie szorty tez z hm - z czystym sumieniem polecam. Przed ciąża nosiłam rozm 36 i teraz spodnie ciążowe tez z hm 36. Kosztują cos
Ok 150 zł ja jedna pare wyhaczylam na
Allegro za 30 w super stanie;)
@Kaska_96 piękne !!!! Cudne te ciuszki .. kurde ja chyba tez zacznę Gromadzić choc mój m cały czas gada ze to za wcześnie .. e tam najwyżej jemu nie pokaze tylko
Wam ;)
@ewelinanice wow!! Jaka ty jestes zgrabna !! Sukienka super, buty tez;)
Co do zamkniętego forum - po pierwsze dzieki
Za przyjęcie mnie;) doskonale rozumiem
Obawy dziewczyn które sa od dawna co do nowych ... ja sama dołączyłam niedawno
Ale staram sie byc aktywna bo jesteście super;) tez mysle ze zamknięte forum da nam sie lepiej poznać moze nawet bedzie szansa zeby sie spotkać z tymi które sa z tych samych miast ;) moja koleżanka np od 2 lat regularnie ma spotkania z dziewczynami z forum - spotykają sie raz do roku gdzies w Polsce na weekend - dzieci juz im podrosły wiec można było zorganizować taki wypad;)
Ja sie cieszę na zamknięte forum bo wtedy bede mogła wiecej o Sobie cos napisać ;) a jesli beda 2 fora - tez Uważam ze jedno umrze śmiercią naturalna - i raczej bedzie to forum otwarte...
zbieram sie zaraz na występy mojego łobuziaka , paczkę chusteczek mam bo zawsze rycze na twoich przedstawieniach a teraz z ta burza hormonów to w ogole ... o juz mam mokro w oczodołach ;)

:) Oj dziewczyny przecież to nic złego, że sporo dziewczyn z boczku w ukryciu czyta Wasze wpisy. Jestem pewna, że jakaś część z tych dziewczyn, między innymi ja, czerpie z nich korzysi i wiedzę, nie będąc pewna czy może dać to samo w zamian. Z tego co pamiętam to padło nawet zaproszenie, tych właśnie ukrytych, do grona w związku z tym, że zostanie ono zamknięte :)

Nikuss nie chodzi o to, ze nie chcemy ale przy zamknietym bedziesz mogla spokojnie nam pisac o swoich smutach, moze bedziemy mogly pomoc , doradzic a w tej chwili gdy czyta nas caly swiat, raczej nikt niebedzie sie dzielil swoimi problemami. A wiem, ze nie kazdy ma slodko w zyciu I roznie sie uklada, bo poki co kazda szczesliwa I ma wspaniale rodziny I mezow ;) a zawsze jest tez druga strona medalu I na zamknietym spokojnie bedziemy pisac tez o tej drugiej stronie ;)

Ja w poprzEdnich ciazach tez nie mialam typowo ciazowych ubran I nie zapowiada sie bym tym razem cos zakupila, czas pokaze. Po domu chodze w dresach, a spodnie dzinsy mam z wszyta guma I narazie daje rade ;)

reklama
@nikuss3006 myślę że nie ma co robić takiego rygoru. Każdy ma słabsze dni i po prostu np. nie chce z nikim rozmawiać itp. Ja za często się nie odzywam, bo nie zawsze mam coś do powiedzenia. Oczywiście przejmuje się jak coś się dzieje z wami, nie zawsze pisząc o tym.
Każdy ma swoje problemy, o których nie zawsze chce mówić.
Myślę, że trzeba dać szansę każdej dziewczynie.
Czesto dziewczyny długo się nie odzywaja po wcześniejszych problemach z ciąża, nie chcą zapeszyc :)

Ja właśnie lezakuje w domu, puściłam muzyczke dla mojego chłopczyka <3 niech się zrelaksuje :) chyba mnie puka czasami, nie wiem czy to z zachwytu :)
Ja będę zajadac arbuza i czyta książkę :)
Miłego dzionka :) :*

Do góry