Niby znam, ale doktorek powiedział, że będziemy jeszcze potwierdzać, to jeszcze gorsze niż gdybym nic nie wiedziała. 6 kolejna wizyta, oby się maluch dobrze ułożył do potwierdzenia
Też 6-go mam wizytę, ale to bez usg. Dzisiaj nie wytrzymałam i nie czekając do tej wizyty, aż mi moja lekarka powie kiedy mam się zapisać (wszystko dokładnie mi mówi zawsze) zapisałam się na usg połówkowe. To się nazywa psychologia tłumu
, większość z Was ma już ustalone usg a ja nie miałam, więc trzeba było się zapisać
Mam 19-tego czerwca. Chyba ktoś też miał.
ewka2 kciuki za amniopunkcję. Trzymaj się!
89Katia biedulko trzymaj się i dużo cierpliwości. To mnie zawsze wkurza w szpitalach to czekanie, im się nie śpieszy a człowiek w nerwach. Wszystko będzie dobrze. Napisz jak będziesz po usg. My też czekamy.
ewelinanice śliczna sukienka.
kranna witaj
Karolka2106 no brak słów na tą Twoją szefową. Masz rację z tego to tylko zostało się śmiać.
PatkaWariatka tak jak piszą dziewczyny 16+0 to już pierwszy dzień 17-tego tygodnia.
Powodzenia Dziewczyny na dzisiejszych wizytach!
A co do włosów to ja mam wrażenie, że mi mniej rosną. I to już w pierwszej ciąży to zauważyłam, a to moja trzecia. Na brzuchu nie mam nic. Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą
Ja sobie radziłam z goleniem do końca ciąży i myślę że teraz też tak będzie choć nie obędzie się pewnie bez wkurzania, bo już brzuszek przeszkadza.