reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
ale zaraz, czyli jak jestem w 16 + iles, to znaczy ze mam sobie czytac o 17 tygodniu? bo jak tak, to ja czytalam tydzien wstecz!!

o patrzcie, 1111 strona :D
Tak :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A mnie wszystkie apki pokazują, ze jak jest juz 16+1 to jestem w 17 tygodniu i opisy tez sa wlasnie na wyrost i mnie to denerwuje :D

@Karolka2106 ta Twoja szefowa to wyjątkowy burak, robi wszystko, zebys chyba sama zrezygnowala z pracy :/ A idziesz do lekarza rodzinnego, tego Polaka?

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiaaga odciagalam recznym, bez problemu duze ilosci w kilka sekund :D ale mialam nawal mleka I sikalo ze mnie ;)

Kobieta w ciazy nie powinna dzwigac nie w pierwszym trymestrze a w 2 i3 gdy jest juz lozysko, bo moze sie odkleic!

KotekPsotek sprobuj przy sikaniu zatrzymywac mocz, to sa te miesnie. Dobrze tez sie je cwiczy w czasie orgazmu ;) wiec meza trzeba troche zaangazowac do cwiczen :D

Katia spokojnie, musisz cierpkiwie czekac na swoja kolejke, tez mysle, ze moze to byc krwiak?

Iska dziecko sie przemiescilo w glab stad ten mniejszy brzuch, mialam podobnie na 3 dzien znowu brzuch wyskoczyl ;)

Patka zaczynasz 17tydz ;)

Kasiaaga odciagalam recznym, bez problemu duze ilosci w kilka sekund :D ale mialam nawal mleka I sikalo ze mnie ;)

Kobieta w ciazy nie powinna dzwigac nie w pierwszym trymestrze a w 2 i3 gdy jest juz lozysko, bo moze sie odkleic!

KotekPsotek sprobuj przy sikaniu zatrzymywac mocz, to sa te miesnie. Dobrze tez sie je cwiczy w czasie orgazmu ;) wiec meza trzeba troche zaangazowac do cwiczen :D

Katia spokojnie, musisz cierpkiwie czekac na swoja kolejke, tez mysle, ze moze to byc krwiak?

Iska dziecko sie przemiescilo w glab stad ten mniejszy brzuch, mialam podobnie na 3 dzien znowu brzuch wyskoczyl ;)

Patka zaczynasz 17tydz ;)
No widzisz to kwestie indywidualne, u mnie mleka było mało, a nawet przy nawale ciężko szło.

reklama
Do góry