kranna
Fanka BB :)
16+1 to 17 rozpoczęty
Tak, ale to jest tak jak z wiekiem ludzi.
Nie mówi się, o latach w które się wchodzi albo jest w trakcie, mówi się skończyłam 31 lat (czyli zaczęłam 32).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16+1 to 17 rozpoczęty
nasza służba zdrowia, kolejki i ciągłe czekanie... Cierpliwości i powodzenia, wszystko na pewno będzie dobrzeChciałabym coś napisać ale nic nie wiem. Położyli mnie na oddziale i tyle. Nie było lekarza. Bez usg. Jestem wściekła [emoji35][emoji35]
Takale zaraz, czyli jak jestem w 16 + iles, to znaczy ze mam sobie czytac o 17 tygodniu? bo jak tak, to ja czytalam tydzien wstecz!!
o patrzcie, 1111 strona
ale cudnie <3 dziekuje
No widzisz to kwestie indywidualne, u mnie mleka było mało, a nawet przy nawale ciężko szło.Kasiaaga odciagalam recznym, bez problemu duze ilosci w kilka sekund ale mialam nawal mleka I sikalo ze mnie
Kobieta w ciazy nie powinna dzwigac nie w pierwszym trymestrze a w 2 i3 gdy jest juz lozysko, bo moze sie odkleic!
KotekPsotek sprobuj przy sikaniu zatrzymywac mocz, to sa te miesnie. Dobrze tez sie je cwiczy w czasie orgazmu wiec meza trzeba troche zaangazowac do cwiczen
Katia spokojnie, musisz cierpkiwie czekac na swoja kolejke, tez mysle, ze moze to byc krwiak?
Iska dziecko sie przemiescilo w glab stad ten mniejszy brzuch, mialam podobnie na 3 dzien znowu brzuch wyskoczyl
Patka zaczynasz 17tydz
16+1 to 17 rozpoczęty