Kaska_96
Fanka BB :)
Nie jeszcze.Kaska_96, 6 kg to sporo, miałaś robiony test obciążenia glukozą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jeszcze.Kaska_96, 6 kg to sporo, miałaś robiony test obciążenia glukozą?
Nie jeszcze.
Chyba będę musiałaA może wizyta prywatna u innego lekarza?
Anusiak ach ci kochani pracodawcy....
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dzień doberek w taki piękny dzień!
Wczoraj nie miałam chwili, żeby usiąść, dziś siedzę w pracy, więc czasu będzie spooro
@hugins gratulacje synka, też mi się podoba imię Igorek
@estrelicia gratuluje i zazdroszczę ruchów małej ! Mam nadzieję, że i mnie niedługo da znać o swoim istnieniu.
Powiem Wam dziewczyny, że też ostatnio mam taki sobie humor, przydałby mi się ten detektor, a z drugiej strony pewnie zaraz zacznę czuć ruchy i trochę za późno się do tego zebrałam. Dziś w nocy znowu miałam kłujące bóle jakby w macicy, prócz tego w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży.
No i właśnie mnie wzięło na obmyślanie wakacje - chciałabym w tym roku odwiedzić nasze polskie morze, kupę lat tam nie byłam a w ciąży dalej nie chcę się ruszać.. ale zupełnie nie mam pomysłu w które miejsce i gdzie szukać noclegów
Masakra.... mi od początku sama zaproponowała zwolnienie ze nie ma co się przemeczac....Hej. Ja ostatnio się nie odzywalam bo mam straszne stresy w pracy, szefowa ostatnio tak mi nagadała że już mam serdecznie dość. Nie wiem czy wyzywa sie na mnie bo jestem w ciazy, czy sama ma stresy w pracy, ale juz w piatek przebrała się miarka i
jutro idę do lekarza walczyć o zwolnienie.
Cały czas myślę i dochodzę do wniosku że to wszystko nie jest warte mojego i Maluszka zdrowia.
Nie wiem na ile lekarz mi wystawi zwolnienie, chciałabym na całą ciąże, ale tutaj w de ponoć to nie jest takie łatwe. :/ Zobaczymy. Życzę wszystkim miłej niedzieli. :*
Katia ja też jestem zakochana w Darłówku magiczne miejsce.... Ale w tym roku chyba w ogóle odpuscimy sobie wakacje...Morze [emoji173]️ my jeździmy co roku ja kocham Darlowko a w tym toku będziemy 8km od Darlowka to znaczy w Dabkach. Tam jeszcze nie byliśmy.
A za rok z maluchem można jechać do Dzwirzyna świetna miejscowość dla rodzin z małymi dziećmi. Cudowna infrastruktura - proste chodniki, podjazdy pod plaże. Cicho i spokojnie Nic tylko spacerować
Dziękuję to bardzo miłe że u mnie myślałaś. Ja tez mam taka nadzieję, trochę się stresuje czy da radę.Kasiu a Ty z racji ciąży bliźniaczej nie powinnaś mieć wizyt z większa częstotliwością? Kiedy miałaś ostatnia?
Tutaj za bardzo nie pomoge, bo nie znam się na kosmetykach. Stosuje jakiś krem z Bielendy. W ogóle bardzo lubię ich markę.
Cześć Kochana! Właśnie zastanawiałam się co u Ciebie. Na pewno ostatnia rzecz jakiej teraz potrzebujecie to stres. Trzymam kciuki, aby lekarz dał zwolnienie takie jakiego potrzebujesz.
Ja godzinę stałam w kuchni [emoji15] nie wiem kiedy to zleciało. Ale ugotowałam pulpety, posprzątałam i pozmywalam. Teraz trochę boli mnie brzuch i rwą sie odezwała.... teraz kawka i relaks
Nie, po prostu jest zmienna jak pogoda, raz ma super humor, a drugi raz nie i o wszystko się czepia. Ostatnio do tego stopnia że dała mi do zrozumienia że wszystko jest przeze mnie źle i psuje jej renomę.Witam się niedzielne!
W planach mieliśmy wycieczkę, ale moje młodsze dziecię jest kontuzjowane. Wczoraj poszedł z kolegą i jego mamą na spacer i spadł z drabinek. Szok po prostu, niedawno przeboje z ręką, a teraz bolą go plecy. Mam nadzieję że wszystko ok z kręgosłupem.
Serdecznie gratuluję syneczka Podziwiam za taką podróż. Cieszcie się rodzinką i miło spędzanie czas!
Oj biedna jesteś. Ale to chyba nie wyżywa się na Tobie po tamtej akcji z klientem? Koniecznie idź po zwolnienie. Powiedz że masz stresy w pracy. A charakter Twojej pracy to nie jest już wskazanie do zwolnienia? U nas to nie ma problemu. Ja nie chciałam a od razu dostałam.