reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Rzeczywiście szybko... może dopytaj go jeszcze. Choć właściwie to bedziesz juz w 20 tygodniu

f2w3k0s3j8li7apz.png
Może obstawia że urodze wcześniej hehe... teraz wyczytałam ze robi sie nawet od 18 tygodnia... chyba wie co robi... albo w lipcu wyjeżdża na urlop [emoji5]

reklama
@PatkaWariatka cieszymy się razem z Tobą [emoji7][emoji7][emoji7]

Gratuluje wizyt i dziewczynek [emoji4]

@Adrianna.em @nati1607 ja tez ten sam Quinny [emoji6]

@Mycha07 u mnie dziewczynka i oprócz wysypu jeszcze stan zapalny na skórze :/ ... z synem miałam cerę jak pupka niemowlaka , nawet bez ciąży tak gładkiej nie miałam ... ale wiesz to tylko kolejny zabobon [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zazdroszczę tym co juz znają płeć i wiedza ze wszystko ok;) ja mam w środę wizytę i moze cos uda sie podejrzeć ale najwazniejsze dla mnie zeby było zdrowe ;) mam juz jednego chlopaka i moge tez miec drugiego ...
tez ostatnio czuje sie bardzo dobrze co czasem mnie bardzo martwi ... ale my juz tak mamy ze jesteśmy wyczulone na wszystko ;)
Ja jestem z tych co maja okropne cery i jeszcze nie wiem jaka płeć ;) napawde po porodzie o razu ide do dermatologa .. niby kiedys mi mówiła ze można stosować jakieś kremy i w ciazy ale chyba wole nie ryzykować ...
co do wózka to ja raczej myślałam o kupnie używanego - marzy mi sie bugaboo ale na razie jeszcze to nic pewnego ;) za duży wybór jest tego wszystkiego ;)
Miłego piątkowego wieczoru ;) a tym co tak jak ja idą spac - dobrej nocy ;)

Ja byłam u dermatologa i niestety dał jakiś krem, który niewiele pomaga ☹️ zatem musimy czekać i wziąć się za to po porodzie...Eh oby tylko ludzi nie straszyć.
Koleżanka mi dziś mówiła, ze na dalszym etapie ciąży powinno się poprawić ... i taka mam nadzieje [emoji851]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@PatkaWariatka cieszymy się razem z Tobą [emoji7][emoji7][emoji7]

Gratuluje wizyt i dziewczynek [emoji4]

@Adrianna.em @nati1607 ja tez ten sam Quinny [emoji6]

@Mycha07 u mnie dziewczynka i oprócz wysypu jeszcze stan zapalny na skórze :/ ... z synem miałam cerę jak pupka niemowlaka , nawet bez ciąży tak gładkiej nie miałam ... ale wiesz to tylko kolejny zabobon [emoji39]

Dokładnie... ja z synem miałam ładną cerę A teraz masakra... wszędzie krosty A też podobno syn

hchy43r8h8l5x99d.png

Mycha mnie wysypało na twarzy i to zaraz po tym jak napisałam tu na forum, że cera mi się poprawila. A będę miała synka. Tak że obalam tą teorię ;)

Hejka!

Patka ogromnie się cieszymy!!!! Zostań z nami :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! :)

Ewka_85 ja tez mam 20.06 polowkowe i mamy podobne tygodnie. U mnie dziś 16+2 :) Lekarz mi mówił, ze jestem szczupła i żeby przyjść w skończonym 19tc. U mnie będzie ro akurat 19+5.

Miłego dnia wszystkim :)

Ja byłam u dermatologa i niestety dał jakiś krem, który niewiele pomaga ☹️ zatem musimy czekać i wziąć się za to po porodzie...Eh oby tylko ludzi nie straszyć.
Koleżanka mi dziś mówiła, ze na dalszym etapie ciąży powinno się poprawić ... i taka mam nadzieje [emoji851]
A dasz znac jaki to krem ? mi mówiła o skinoreen - ma kwas azelainowy niby bezpieczny ale ja chyba sie boje .. od czasu do czasu smaeruje sobie sudocremem - takim dla dzieci na odparzenia - nawet dobrZe wysusza większe krosty .. ja bez pudru ani rusz ... a idzie lato i najchętniej nic bym sie wtedy nie pudreowaala ale nie ma wyjścia .. ech. ... miejmy nadz ze rzeczywiście po porodzie jakos sie to wyciszy :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od kilku dni nadchodzą mnie dziwne myśli. Staram się nie nakręcac ale ciągle myślę czy maleństwo we mnie żyje.... od kiedy objawy ciazy ustąpiły a ja jestem wypoczeta bo ciągle lenie się na działce mam takie myśli. Strasznie jakoś przeżywam. Oby tylko do 1 czerwca bo wtedy mam wizytę. A Wy dziewczyny też tak macie czy tylko ja taka panikara jestem? Jeśli tak to jak sobie z tym radzicie?

3jgx3e3k9n678rt6.png
Ja tak mam niestety jak dłużej nie czuję Malucha. Dzisiaj w nocy złapał mnie dziwny ból brzucha i teraz siedzę i myślę. Leżałam rano plackiem żeby coś poczuć i cienko.

Ostatnia edycja:
Do góry