Pewnie jesteś z drugiej części Lublina
ja chodziłam do dr do przychodni przyszpitalnej na Lubartowska całe szczęście ze chodziłam i podjęłam decyzję o przeniesieniu do mojego obecnego dr także przemiły człowiek a do tego od razu poczułam się bezpieczna zlecił wszystkie badania nawet dodatkowe dba o wszystko po za tym ma zawsze czas na wizycie nie pogania jak trzeba to i 50min w gabinecie przesiedze i jest 6dni dyspozycyjny w tyg bo tylko prowadzi swój gabinet i na NFZ prywatny
mam stały kontakt nawet tel w razie co zawsze chętnie odpowie co mnie nurtuje..także człowiek człowiekowi nie równy
a rodzic na pewno zamierzam w Lublinie co prawda nie chce w tym szpitalu co urodziłam pierworodnego na Lubartowskiej bo warunki tragedia ,i ci lekarze właśnie z tej przychodni do której chodzilam..Więc będę starać się dostać na Staszica bądź Krasnicka wszędzie są różne opinnie ale mnie przekonały warunki nowe na krasnickiej możliwość porodu w wodzie oraz teraz z mojej rodziny kilka sióstr rodzilo i każda zadowolona z podejścia położnych lekarzy a Staszica też tylko tam minus bo malo miejsc jest zawsze i trudno się dostać Ale z doświadczenia znajomych którzy planowali porody za Lublinem nikomu nie wyszło bo nie zdążyli ;p Ale przed planuje przejść się sama po tych szpitalach i obejrzeć porodowke i oddzialy