reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzień dobry:)
A mnie właśnie wywalili z zajęć przez ciążę;) muszę czekać wiec nadrobię sobie forum.
Dziewczyny, zaskoczyłyście mnie z tym prasowaniem dziecięcych ubranek. Aż sobie wygooglowalam po co, niby wysoka temperatura rozprawia się z drobnoustrojami które zostały po praniu. Jak długo prasowałyście?? Szczerze mówiąc myślałam, ze chodzi tylko o kwestie estetyki i miałam tego w ogóle nie robić.
Ktoś dziś wizytuje? Ja wczoraj zapisałam się już na usg połówkowe na 3 lipca

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
mam piękne piersi, M mówi, że takie jak kiedy mnie poznał;
przytulam Cię Mariczka;
brzuch mam już do brody, a ruchów jeszcze nie czuje;
ze mnie wychodzi jakiś glut, raz na kiedy, taki mniej więcej jak po stosunku;
mam wizytę 1czerwca, nie mogę się doczekać;
codziennie ćw. mięśnie kroczne, a i tak zdarza mi się puszczanie moczu;
w czwartek mam Dzień Matki w przedszkolu, jestem odpowiedzialna za poprowadzenie części uroczystości, oby dobrze to przetrwać, by wszystkim się podobało;
dziewczynki nie wejdę w grupę zamkniętą, jak pojawi się nowy człek to nie wyobrażam sobie siedzenia na necie, wiem, że do tego czasu jeszcze długo, jednak przez ten czas można się b związać, nie chcę czuć rozdartego serca...więc w razie jskbym nie dała rady już nic napisać
to życzę każdej poczucia szczęścia i wolności zawsze i wszędzie:biggrin2:
Ale każda z nas będzie miała po narodzinach mniej czasu i z doświadczenia wiem, że na pewno mniej będziemy się udzielać. Ale jednak takie wsparcie koleżanek z forum przydaje się.

Dzień dobry:)
A mnie właśnie wywalili z zajęć przez ciążę;) muszę czekać wiec nadrobię sobie forum.
Dziewczyny, zaskoczyłyście mnie z tym prasowaniem dziecięcych ubranek. Aż sobie wygooglowalam po co, niby wysoka temperatura rozprawia się z drobnoustrojami które zostały po praniu. Jak długo prasowałyście?? Szczerze mówiąc myślałam, ze chodzi tylko o kwestie estetyki i miałam tego w ogóle nie robić.
Ktoś dziś wizytuje? Ja wczoraj zapisałam się już na usg połówkowe na 3 lipca

Który będziesz miała dokładnie tydzień na polowkowym?

hchy43r8h8l5x99d.png

Dobra troche dramatycznie to zabrzmiało;) mamy zajecia na sali operacyjnej a tam sa różne maszyny wytwarzające pole elektromagnetyczne co nie jest bezpieczne

hej;)
U mnie tez pochmurno ;(
Co do żelaza to polecam koktajle - np szpinak/ natka pietruszki/ jarmuz plus ulubione owoce np banan ananas jabłko gruszka troche soku z cytryny miodu woda miksować i pic codziennie ;) pyszne i mega zdrowe ;) z buraka tez sa pyszne, wazne zeby codziennie cos innego raz szpinak raz natka ... mi lek mówiła ze ważniejsze o żelaza jest ferrytyna .
Ja nie znoszę prasować :/ ale takie mini ubranka to sama przyjemność ;)
Miłego dnia wszystkim ;)

reklama
Wiecie co, odnośnie wątróbki jakiś czas temu miałam straszną ochotę ale sprawdziłam w necie najpierw i znalazłam kilka artykułów o tym, że wątróbka może zawierać nawet potrójną dzienna dawkę witaminy A i kobiety w ciąży raczej nie powinny jeść:/

Do góry