reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej Kochane... pogoda nie za ciekawa rzeczywiście... ja dzisiaj z m.mam w planie kupno parasola na taras bo w słoneczne dni to patelnia a nie taras [emoji6].
Potem oczywiście ogarnianie prania i bede szykować na obiad... jutro znajomi wpadają i musze cos smacznego przygotować.
Jutro tez wizyta... zaczynam sie znow bez sensu stresować...przeciez musi byc dobrze... serduszka słucham, więc u malucha wszystko ok a ja juz nie krwawie i mam nadzieję ze krwiakow nie będzie.
Zycze Wam mimo średniej pogody przyjemnego dnia[emoji4][emoji4][emoji4]

rfxge6hhcx5oy37q.png

reklama
Dzień dobry Kochane :)

Wcinam śniadanko i popijam herbatkę. U mnie pada i jest brzydko, ale w planach mam słodkie lenistwo, więc taka pogodna dziś mi nie przeszkadza :p

@Emsi* ja sobie nagrywam te katastrofy,bo nie zawsze mogę obejrzeć.

Miałam na pierwszej wizycie ciążowej robioną czystość pochwy. Później jeszcze przed porodem robią.

Moje dziecko szaleje pod detektorem. Ucieka ciągle

Dobry;)u mnie tez w krakowie pogoda niby cieplo a jak wiatr zawieje to juz czuc chlodek i brak slonca pochmurno w nocy byla burza tylko sie przebudzilam o dalej spac.milego dnia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w ten pochmurny deszczowy poranek ;-/
Normalnie nic sie nie chce od tej pogody...
Do tego mloda znowu smarka i kaszle nornlanie tragedia zmierzla jest tak ze najchetniej wyszlabym z domu;-)
Kurcze ale brakuje mi pracy... Zamowie sobie lampe do paznokci i bede siedziec i robic, bo z tego nic nie robienia dostaje do glowy.
Chyba dzisiaj jakis dolek zalapalam:-/

Sa juz mamusie z terminem na luty;-)
no u mnie tez deszczowo mi tez bardzo brakuje pracy ale staram sie znalesc jakies zajecie w domu :) a teraz dwa dni odpoczywalam i dzis jakos tez nie czuje checi zeby cos porobic najchetniej to bym jeszcze pospala:)

Ja na brak zajęć nie narzekam, tylko lenistwo mnie ogranicza :p mogłabym porządkować po kolei wszystkie szafy i szafeczki

Hej wszystkim. U mnie też dzisiaj pogoda nie za bardzo dopisuje, więc pewnie też spędzę cały dzień na leniuchowaniu.
Moje pytanie czy miała któraś z was problem z hemoglobiną w ciąży? Jak tak to w jaki sposób ja podnosiłyście. U mnie od początku ciąży spadła z 13.9 na 11.6. Lekarka przepisała mi tabletki z żelazem, ale nie mogę za bardzo ich przyjmować bo straszna zgaga mnie męczy.
Może wy mi coś poradzicie.

mam piękne piersi, M mówi, że takie jak kiedy mnie poznał;
przytulam Cię Mariczka;
brzuch mam już do brody, a ruchów jeszcze nie czuje;
ze mnie wychodzi jakiś glut, raz na kiedy, taki mniej więcej jak po stosunku;
mam wizytę 1czerwca, nie mogę się doczekać;
codziennie ćw. mięśnie kroczne, a i tak zdarza mi się puszczanie moczu;
w czwartek mam Dzień Matki w przedszkolu, jestem odpowiedzialna za poprowadzenie części uroczystości, oby dobrze to przetrwać, by wszystkim się podobało;
dziewczynki nie wejdę w grupę zamkniętą, jak pojawi się nowy człek to nie wyobrażam sobie siedzenia na necie, wiem, że do tego czasu jeszcze długo, jednak przez ten czas można się b związać, nie chcę czuć rozdartego serca...więc w razie jskbym nie dała rady już nic napisać
to życzę każdej poczucia szczęścia i wolności zawsze i wszędzie:biggrin2:
ja byłam na necie zwykle wtedy gdy karmiłam malego ;) bo co mozna jeszcze wtedy robić :) a fajnie miec z kims kontakt, nie trzeba pisać codziennie

oar89n7312bz9t17.png

ja byłam na necie zwykle wtedy gdy karmiłam malego ;) bo co mozna jeszcze wtedy robić :) a fajnie miec z kims kontakt, nie trzeba pisać codziennie

oar89n7312bz9t17.png

Oj tak :D u nas też przez pierwsze miesiące życia dzieci nocy ruch na forum miał się bardzo dobrze :D

@Kaska_96 niestety nie pomogę, bo się na tym nie znam.

reklama
Moje pytanie czy miała któraś z was problem z hemoglobiną w ciąży? Jak tak to w jaki sposób ja podnosiłyście. U mnie od początku ciąży spadła z 13.9 na 11.6. Lekarka przepisała mi tabletki z żelazem, ale nie mogę za bardzo ich przyjmować bo straszna zgaga mnie męczy.
Może wy mi coś poradzicie.

To może jedz produkty które mają w składzie żelazo np. wątróbka, nerki, natka pietruszki, szpinak itp. o tej zgadze poinformuj lekarza, może przepisze inne leki, które twój organizm zaakceptuje. U mnie w 1 ciazy pod koniec II trymestru też miałam problem z żelazem, przepisane miałam leki oraz zalecone jedzenie produktów w jego składzie.

-------
U mnie pogoda w kratkę, raz słoneczko świeci, za chwile pochmurno jest, więc do końca nie wiadomo jak będzie.... Już myślałam że mdłości przeszły z wymiotami u mnie bo od poniedziałku spokój miałam, a dziś znów zaczęły się od nowa....

------
Powodzenia dla osób co dziś wizytują:)

Do góry