reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej,
Juz po wizycie, za dwa tyg wyniki...dzidziuś najpierw spał, wiec udało się zrobic wszystkie pomiary, a później zaczął robic fikołki i nie mam nawet ładnego zdjęcia ;)
Śmiejemy się, że na każdym USG śpi, bo słyszy jak głośny jest Alanek i wie, że w listopadzie będzie miał deficyt snu, więc musi wyspać się teraz ;-) ;)
Na 7 lipca wyznaczyli badanie połówkowe.
Byłam jeszcze zrobić morfologię i oddać mocz do badania, bo jutro wizyta u lekarza na nfz.
Głowa mnie boli, bo rano nie mogłam pospać tyle ile chciałam :D

Co do wyprawki, to w pierwszej ciąży w 12 tc kupiłam dwa ubranka, jedno dla chłopca, drugie dla dziewczynki :D
Teraz też mam kupione juz kilka szmatek (jest 30 dni na zwrot, wiec jak poznam płeć, to oddam te które nie będą pasowały :D ). Mamusie które bedą miały chłopców, teraz w Tesco jest piękna kolekcja chłopięca ;) napiszę nawet, że wg mnie ładniejsza niż dla dziewczynek ;-) ;)

reklama
Hej,
Juz po wizycie, za dwa tyg wyniki...dzidziuś najpierw spał, wiec udało się zrobic wszystkie pomiary, a później zaczął robic fikołki i nie mam nawet ładnego zdjęcia ;)
Śmiejemy się, że na każdym USG śpi, bo słyszy jak głośny jest Alanek i wie, że w listopadzie będzie miał deficyt snu, więc musi wyspać się teraz ;-) ;)
Na 7 lipca wyznaczyli badanie połówkowe.
Byłam jeszcze zrobić morfologię i oddać mocz do badania, bo jutro wizyta u lekarza na nfz.
Głowa mnie boli, bo rano nie mogłam pospać tyle ile chciałam :D

Co do wyprawki, to w pierwszej ciąży w 12 tc kupiłam dwa ubranka, jedno dla chłopca, drugie dla dziewczynki :D
Teraz też mam kupione juz kilka szmatek (jest 30 dni na zwrot, wiec jak poznam płeć, to oddam te które nie będą pasowały :D ). Mamusie które bedą miały chłopców, teraz w Tesco jest piękna kolekcja chłopięca ;) napiszę nawet, że wg mnie ładniejsza niż dla dziewczynek ;-) ;)
U nas jakby była cora to bym już zaczęła szaleństwo :)
Jak syn to na spokojnie bo mam kilka worow ubranek po starszym ;)

Polowkowe robi się równo w 20 tc? Bo już nie pamiętam...

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześc dziewczyny!

Jestem już po wizycie. Niestety jak i u Ciebie Itucha maluszek był uparty i nie chciał pokazać co ukrywa między nóżkami:(, nie potrzebnie sie nastawiałam, ze poznam tą płeć. Następna wizyta 8 czerwca.
Dzieciątko mierzy 9 cm i wszystko jest Ok. Jedynie martwi mnie łożysko bo mam nisko położone, ale jeszcze wszystko może się zmienić,oby.

*na przeziębienia polecam Wam Argentin T -srebro kolidalne, bezpieczne w ciąży, albo syrop Grintuss dla dorosłych troche drogi ale 100% natury :)
mleko z miodem i czoskiem, :)

U nas dziś na Śląsku piękna pogoda, choć troche duszno, pewnie na wieczór popada/
* Mam pytanko do Was, czy miałyscie kiedykolwiek problemy z pieprzykami w ciaży?:errr:
Od pewnego czasu mie swędzi i swędzi, a wokol niego skóra schodzi , mysle ze isc do dermatologa :/

a Tu moja fasolka ;D
fasolka niespodzianka 15tydz.jpg

Załączniki

• fasolka niespodzianka 15tydz.jpg
    fasolka niespodzianka 15tydz.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 424
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]znowu plamie to to dużo :(

Pojadę do szpitala jak wróci mąż :( muszę iść syna odebrac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześc dziewczyny!

Jestem już po wizycie. Niestety jak i u Ciebie Itucha maluszek był uparty i nie chciał pokazać co ukrywa między nóżkami:(, nie potrzebnie sie nastawiałam, ze poznam tą płeć. Następna wizyta 8 czerwca.
Dzieciątko mierzy 9 cm i wszystko jest Ok. Jedynie martwi mnie łożysko bo mam nisko położone, ale jeszcze wszystko może się zmienić,oby.

*na przeziębienia polecam Wam Argentin T -srebro kolidalne, bezpieczne w ciąży, albo syrop Grintuss dla dorosłych troche drogi ale 100% natury :)

U nas dziś na Śląsku piękna pogoda, choć troche duszno, pewnie na wieczór popada/
* Mam pytanko do Was, czy miałyscie kiedykolwiek problemy z pieprzykami w ciaży?:errr:
Od pewnego czasu mie swędzi i swędzi, a wokol niego skóra schodzi , mysle ze isc do dermatologa :/

a Tu moja fasolka ;D
Zobacz załącznik 806716
Tak jak u mnie ;) poczekamy jeszcze trochę hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]znowu plamie to to dużo :(

:(
Jedź nie ma co czekać

hchy43r8h8l5x99d.png

Jednak mąż odbierze Małego :( idę spakować kosmetyczne :( :(

Cześc dziewczyny!

a Tu moja fasolka ;D
Zobacz załącznik 806716
Jutrzenko dzidzia rozkosznie wyglada. Jeśli chodzi o problemy o których piszesz... mam to samo...staram sie nawilżac skore jak najczęściej i widze poprawę. Ja za to mam jakieś mini syfki na dekolcie i ramionach ale przypuszczam ze to przez luteine.
Pogoda na Śląsku rzeczywiście sie poprawiła a nad ranem bylo zachmurzenie. Licze na drzemke na leżaczku [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki...niestety wiem co przezywasz...ale najlepiej byc pod stałą opieką...będzie dobrze

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Trzymaj się Katia. Koniecznie jedź, niech sprawdzą co się dzieje.

Do góry