oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę... ciekawe jak długo jeszcze ja będę musiała brac... gratuluję Anka92Odstawilam dzis luteine tak jak kazal lekarz mam nadzieje ze bedzie ok
Biore jeszcze duphastonZazdroszczę... ciekawe jak długo jeszcze ja będę musiała brac... gratuluję Anka92
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Biore jeszcze duphaston mam troche obawy bo slyszalam ze luteine stopniowo sie odstawiaZazdroszczę... ciekawe jak długo jeszcze ja będę musiała brac... gratuluję Anka92
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie napewno bedzie dobrzeJestem jeszcze w domu. Jem. Za chwile będzie maz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
14 tydzieńKatia jedz i czekamy na dobre wiadomosci
Ilona w którym tc jesteś, że lekarz robił jeszcze usg dopochwowe ?
Trzymamy kciuki, napewno wszystko będzie dobrze!!!Jestem jeszcze w domu. Jem. Za chwile będzie maz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom