reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie nowe mamusie:)Jutrzenka24 ja jestem obecnie w 13 tyg i 6dniu nie wiemy jeszcze jaka płeć chociaż marzymy o córci też jest to moja druga ciąża ,z pierwszej mam 7letniego Synka ,ale wiadomo Synek też będzie naszym oczkiem w głowie ale ogólnie chyba każda matka marzy o córce:),j już po badaniach wszytsko ok:) a płeć dopiero po 20tyg poznamy,trzeba uzbroic sie w cierpliwość,od poczatku ciązy męczą mnie nudności bez wymiotów,najczesciej wieczorem,chociaż już jakby mniej,infekcje grzybiczne to w kółko,noi dziś dziewcyzny jestem po wizycie i niestety mam nadciśnienie w ciąży także wizyta u Kardiologa mnie czeka..u nas na Lubelszczyznie piękna pogoda !:)gorąco aż cięzko się dzis szło. ja też pożeram owoce caly kosz kiwi bym mogła jeść,na początku banany i pomarancze były teraz i arbuz:)!!!a o pomidorach malinowych nie wspomne dzien bez nich to nie dzien na chlebie same moglabym jesc codzinnie badz z cebulka z jogurtem naturalnym i przyprawami mnniam:)

@nati1607 ale mi teraz narobiłaś ochoty na pomidorkaaa. Takiego z masełkiem w bagietce <3
Bagietki nie mam, ale chleb musi mi starczyć :D

Zastanawiam się nad tą kiecką: Link do: Happy mum - Celebrity white dress SALE!
Jest przeznaczona dla mam karmiących, więc byłby to zakup długoterminowy, do tego jest rozciągliwa, więc pewnie jeszcze trochę bym w niej pochodziła, jakby się fajnie opinała na brzuchu. No ale teraz mam problem z rozmiarem. Jak wezmę xs to będzie dopasowana, ale może szybko zrobić się za bardzo opięta, a jak wezmę s to znowu może na mnie brzydko wisieć..
No i trochę szkoda, że biała, na komunię może i pasuje, ale na wesele nie. Wprawdzie jakaś połyskująca się wydaje, ale mimo wszystko biała..

@nati1607 ale mi teraz narobiłaś ochoty na pomidorkaaa. Takiego z masełkiem w bagietce <3
Bagietki nie mam, ale chleb musi mi starczyć :D

Zastanawiam się nad tą kiecką: Link do: Happy mum - Celebrity white dress SALE!
Jest przeznaczona dla mam karmiących, więc byłby to zakup długoterminowy, do tego jest rozciągliwa, więc pewnie jeszcze trochę bym w niej pochodziła, jakby się fajnie opinała na brzuchu. No ale teraz mam problem z rozmiarem. Jak wezmę xs to będzie dopasowana, ale może szybko zrobić się za bardzo opięta, a jak wezmę s to znowu może na mnie brzydko wisieć..
No i trochę szkoda, że biała, na komunię może i pasuje, ale na wesele nie. Wprawdzie jakaś połyskująca się wydaje, ale mimo wszystko biała..
Zamiast bagietki polecam Wam chleb z biedronki- wypiekany w piecu- pycha! To jakaś nowość biedronki i właśnie dzisiaj jadłam z masłem i pomidorem, mniam...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze troche I bedziemy krzyczec od kopniakow ;)

Czy wy tez w ciazy robicie sie takie niezdarne. W kazdej ciazy to mialam, ze wchodze w rozne rzeczy, zachaczam, zwalam, rozlewam [emoji23] coraz gorzej ze mna. Kilka dni temu weszlam w kant blatu I uderzylam sie bolesnie w pachwine, caly czas boli, zwlaszcza przy dotyku I schylaniu. Chyba sobie obilam niezle. Ciagle cos gubie, zapominam... masakra ;)

Wlasnie wrocilam z prenatalnych. Malenstwo przespalo cala wizyte [emoji7]
Polozna powiedziala ze wszystkie wyniki w normie. Przeziernosc wyszla 1,5 mm. Maluda ma 6.5 cm[emoji2]
Nie moglam sie napatrzec.
Na pytanie o plec powiedziala tylko, ze w 20 tyg sie dowiem. Czekam jeszcze na wyniki genetyczne z krwi.
Ale ulga ;)
1494856353-aaaaaa.jpeg

1494856366-aaaaaa.jpeg

Moze ktos cos podpowie z ta plcia :)
Co dziwne nadal mam termin porodu identyczny jak z OM [emoji15]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne maleństwo ❤

reklama
@Lornetka musi byc dobrze [emoji6]

Ja tez muszę looknac co tam maja na stronie vubu. @89Katia wrzuć fotkę na żywo jak przyjdzie [emoji4]

@hugins gratki [emoji6]Jak na pierwszym zdjęciu to co widzę to nub ... to dziewczynka [emoji7]
@clue super wieści !

Witajcie nowe mamusie [emoji4]

Ja dziś odebrałam wyniki z badań prenatalnych i po dodaniu wyników z krwi pięknie się zmniejszyło ryzyko ... ufff tak się cieszę [emoji7]

Powodzenia kochane na badaniach i dla tych odbierających wyniki !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry