pudrowaona5
Fanka BB :)
QUOTE="Mycha07, post: 15199670, member: 171954"]Akpuroks, moge wrzucic na fb corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno
Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to [/QUOTE]
macie fb forumowe?
O meszke mi chodziło przepraszam za pomyłkę
QUOTE="clue, post: 15202252, member: 36488"]Odebrałam Pappa i bhcg i w opisie jest, że jest ok. Wynik nie kwalifikuje mnie do diagnostyki inwazyjnej.
[/QUOTE]
Ufff super
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam i gratuluję wizyt; )
Jestem dziś dogłębnie wymęczona dniem ale mama nagrodę Arbuz duzo oo arbuzaaa
Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to [/QUOTE]
macie fb forumowe?
O meszke mi chodziło przepraszam za pomyłkę
Uczysz synka w domu? Widzę ze szkołą robi problemyCześć dziewczyny,
u nas w Wawie słoneczko ale jakieś chmury na horyzoncie widać.
Podobno u nas ma padać.
Wczoraj byłam na wsi i zebrałam z dzieciakami sporo mlecza - miód chyba będę robić. Od schylania tyłek i uda pobolewają.
Mdłości jak na razie odpuściły. Ale jak wstaje to pachwiny pobolewają i podbrzusze ale to pewnie wynik dwóch poprzednich cesarek. Przy kichaniu też muszę uważać. Poczytałam trochę, na temat płci i to co widziałam na poprzecnim usg u maleństwa nie znaczy, że chłopak będzie. Może się wchłonąć i dziewczynka będzie.
Więc jeszcze nie wszystko stracone.
Miłego dnia dziewczyny.
Ja dzisiaj mam powtórkę z moim 8 latkiem do jutrzejszego sprawdzianu z polskiego - niestety w szkole odmówił współpracy z wychowawcę i wcale się nie dziwie ;/ Więc materiał szkolny i prac domowych muszę z nim przerabiać w domu. Ale oby do końca roku i wtedy zmiana klasy bądź szkoły.
Pozdrawiam serdecznie,
Joanna
To łez odpoczywajJuż po badaniu, leżę w domu w łóżku. Samo badanie błyskawiczne, ale nieprzyjemne i trochę bolało. Dostałam tydzień zwolnienia, a myślałam, że tylko dziś się mam oszczędzać. No nic, teraz tylko żeby z ciążą było ok i z wynikami.
Gratulacje ja mam nadzieje ze za tydzień się dowiemwitam się po dłuższej przerwie i melduję, że bedzie syn ciekawe czy więcej będzie chłopców czy dziewczynek
Tobie też gratulacjeGratulacje u nas też prawdopodobnie syn❤
QUOTE="clue, post: 15202252, member: 36488"]Odebrałam Pappa i bhcg i w opisie jest, że jest ok. Wynik nie kwalifikuje mnie do diagnostyki inwazyjnej.
[/QUOTE]
Ufff super
Zaraz ci wyślę dane moje; )Gratuluję udanych wizyt
Dziewczyny które nie przesłały mi danych do tabelki, napiszcie mi wiad. prywatną
Na chwilę obecną mam 5 dziewczynek i 6 chłopców
Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam i gratuluję wizyt; )
Jestem dziś dogłębnie wymęczona dniem ale mama nagrodę Arbuz duzo oo arbuzaaa