reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Mnie tylko piersi a raczej sutki przy dotyku bolą. Ale za to zarówno piersi jak i brzuszek mnie swędzą ;P

A brzuch to mnie rano czasem boli jak się obudze na brzuchu. I przy przekrecaniu na bok mnie coś czas rwie w pachwinie. Ale pomasuje i przestanie.

Na razie na wieczór ciągle mi niedobrze i osłabiona się czuje. Ale drzemka często pomaga :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

a skąd Ty lornetka jesteś?
u mnie bezpiecznie w tym zakresie, rodziców dzieci z tymi czerwonymi policzkami wysłałam do lekarza, mają reakcje alergiczne, na szczęścid nie rumienie
ale masz terminarz zajęty, oibyś nie była zarażona
z Warszawy, ale rumień to na Podkarpaciu, bo tam byłam na długi weekend.

A mi wyskoczyły dwa pryszcze na pół twarzy! Bolą jak cholera [emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myszka gratuluję udanej wizyty i chłopczyka <3
@shaggy to trzymamy kciuki, żeby tym razem dzidzia była zdrowa i bez wad. A macie już dziecko?
@Marika92 trzymaj się kochana, musisz być silna dla maluszka! A wszystko inne powiedziała już pięknie Lena :)
Oby weekend uroczyl nas piękną pogodą! Miłego dzionka :)
Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.

U mnie pochmurno. Chłopaki na basenie, a ja poczytam, żeby nie patrzeć na kurz... obiecałam sobie, ze do wizyty czyli do środy olewam obowiązki domowe i leżę. Ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu, ale trudno. Pozbierałam tylko rzeczy tak z większego i tyle. Potem mąż na szybko przetrze kurze i odkurzy. Dziś daleko mi do perfekcyjnej pani domu [emoji23]

@shaggy przykro mi, ze musieliście stanąć przed takim wyborem. Wierze, ze limit nieszczęść został już wykorzystany i w brzuszku rośnie zdrowy, śliczny bobas. Teraz robisz jakieś dodatkowe badania?

Co robicie na obiad? Wyjęłam filety z piersi kurczaka i brak mi inspiracji. Chyba zgrilluje w piekarniku plus do tego warzywa na patelnie.

Prenatalne ale takie jakieś bardziej szczegółowe niż tu czytałam bo i krew 10 tygodniu i teraz 08.05 mam znowu krew 2x i pomiary potem. Jestem jakoś taka spokojna więc wierzę że będzie ok. Jeśli będą wskazania to amniopunkcja a jak nie będzie skierowania to myślę nad testem z krwi. Bo chce mieć pewność. A i resztę też będą mi na kolejnych etapach badac tam gdzie prenatalne.

Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.
Napewno jest wam ciężko, ale bądźcie dobrej myśli :*

Ja dzisiaj mam obiad ze wczoraj, udka z kurczaka i ryż, do tego wczoraj były brokuły a dzisiaj nie wiem :D

@Karolka2106 nie przejmuj się tymi objawami. Mnie cycki teraz np. Nie bolą. A mdłości niestety nie chcą odpuścić i codziennie rano kibelek też odwiedzam, mimo że nie jest mi strasznie niedobrze, podnosze tylko głowę i..

@inka.jestem piękne ubranka. Zupełnie w moim stylu [emoji7]

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i Myszka dobrze, ze krwiaka masz z głowy

@shaggy wierze mocno, ze będzie zdrowe ... już swoje przeszłaś kochana

@89Katia odpoczywaj ile tyle chcesz ... taki nasz przywilej [emoji6]

@bejbi i jak wrażenia ? Bo ja właśnie zamierzam tak rodzic

@Antonia2016 co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?

Ja jak dziś się przekręcałam to mnie dość mocny ból obudził, takie zaklucie i od tego czasu mnie coś cmi w podbrzuszu. Wzięłam magnez i zobaczymy. Ale oczywiście już się martwię [emoji17]

Miłej soboty ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry