reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wlasnie wrocilysmy z zakupow i oczywiscie pierwsze co to do kibelka patrze a moja psina lezy pod kibelkiem i prawie placze okazalo sie ze wrzucila sobie swojego mini kroliczka;-) musialam to wyciagnac wzielam dwa wieszaki i dalam rade ;-) to tak na poprawe humoru;-)

Wlasnie wrocilysmy z zakupow i oczywiscie pierwsze co to do kibelka patrze a moja psina lezy pod kibelkiem i prawie placze okazalo sie ze wrzucila sobie swojego mini kroliczka;-) musialam to wyciagnac wzielam dwa wieszaki i dalam rade ;-) to tak na poprawe humoru;-)

[emoji23][emoji23][emoji23] [emoji190]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Hej ! U mnie rano pięknie świeciło słońce, teraz się coś chmurzy. Dołączam do tych, które nie mogły spać w nocy. Zaczęłam wstawać po 2-3 razy dziennie na sikanie, do tego było mi gorąco i niewygodnie. No i się nie wyspałam i mam dziś zły humor, wszystko mnie drażni i w ogóle mi źle. Może jakby ta pogoda się zrobiła ładniejsza... :(

@inka.jestem śliczne ubranka kupiłaś! Najbardziej podoba mi się ten pierwszy zestaw, przecudny.
@Karolka2106 narobiłaś mi ochoty na racuchy :D a ja dziś w pracy i nici z pichcenia. Wzięłam ze sobą penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym.
@Marika92 nic nie dodam już do teggo co napisały dziewczyny. Jestem dobrej myśli, że za 4 dni okaże się, że masz zdrowego dzidziusia :)
@Mycha07 to niektóre dziewczyny miały już co najmniej z 5 razy wykonywane usg na tym etapie ciąży, a gdzie tam do końca... :D u Ciebie to połówkowe by było planowo trzecim usg, a wydaje mi się, że może przynieść więcej korzyści niż szkód, ale oczywiście to musi być tylko Twoja decyzja :)

Dziewczyny czy Was też przestały boleć piersi i nie czujecie nic w podbrzuszu?

Piersi od ponad tygodnia nie bolą, ale są większe o sutki ciemniejsze.
Wczoraj tylko jeden sutek zaczął mnie bolec i ciagle go czuje :(
A podbrzusze mnie bolało, bo się przeforsowałam. Teraz jest ok. Nic nie boli.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

teraz dotykam i nie bolą mnie piersi
jeśli, któraś ma zatwardzenia to polecam rybkę zparowaną popić jogurtem truskawkowym a do tego herbatę gorzką
jak rano strzelałam bobkami, tak po tym sik:laugh2:
gratuluję udanych wizyt
trzymam kciuki za Marikę
moja Zosia miała otulacz, reszta rożki, dla mnie lepszy otulacz, bo dzieciątko z tego się nie wyślizguje chociaż
Zosia w sierpniu kończy 5 lat i codziennie przechodzi w nocy do nas, nie lubie tego

Okazało się, że w szkole córki mojej przyjaciółki, tej której zdiagnozowano rumień zakaźny i musiałam lecieć na badania, jest epidemia tego rumienia i teraz wszystkie ciężarne mamy, które wpadały tam po dzieci czy nauczycielki muszą się badać. Ja wciąż w stresie. Ale w poniedziałek mam wizytę w Zakładzie Genetyki, w środę urodziny córki, w sobotę jej impreza urodzinowa i zaczynają się próby do komunii, 17.05 wizyta u mojego gina i 20.05 komunia, no i praca cały czas, więc myśli i czas zagospodarowane będą, tylko ten weekend jeszcze jakoś przetrwać.

reklama
Do góry