reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Mnie tylko piersi a raczej sutki przy dotyku bolą. Ale za to zarówno piersi jak i brzuszek mnie swędzą ;P

A brzuch to mnie rano czasem boli jak się obudze na brzuchu. I przy przekrecaniu na bok mnie coś czas rwie w pachwinie. Ale pomasuje i przestanie.

Na razie na wieczór ciągle mi niedobrze i osłabiona się czuje. Ale drzemka często pomaga :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

a skąd Ty lornetka jesteś?
u mnie bezpiecznie w tym zakresie, rodziców dzieci z tymi czerwonymi policzkami wysłałam do lekarza, mają reakcje alergiczne, na szczęścid nie rumienie
ale masz terminarz zajęty, oibyś nie była zarażona
z Warszawy, ale rumień to na Podkarpaciu, bo tam byłam na długi weekend.

A mi wyskoczyły dwa pryszcze na pół twarzy! Bolą jak cholera [emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myszka gratuluję udanej wizyty i chłopczyka <3
@shaggy to trzymamy kciuki, żeby tym razem dzidzia była zdrowa i bez wad. A macie już dziecko?
@Marika92 trzymaj się kochana, musisz być silna dla maluszka! A wszystko inne powiedziała już pięknie Lena :)
Oby weekend uroczyl nas piękną pogodą! Miłego dzionka :)
Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.

U mnie pochmurno. Chłopaki na basenie, a ja poczytam, żeby nie patrzeć na kurz... obiecałam sobie, ze do wizyty czyli do środy olewam obowiązki domowe i leżę. Ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu, ale trudno. Pozbierałam tylko rzeczy tak z większego i tyle. Potem mąż na szybko przetrze kurze i odkurzy. Dziś daleko mi do perfekcyjnej pani domu [emoji23]

@shaggy przykro mi, ze musieliście stanąć przed takim wyborem. Wierze, ze limit nieszczęść został już wykorzystany i w brzuszku rośnie zdrowy, śliczny bobas. Teraz robisz jakieś dodatkowe badania?

Co robicie na obiad? Wyjęłam filety z piersi kurczaka i brak mi inspiracji. Chyba zgrilluje w piekarniku plus do tego warzywa na patelnie.

Prenatalne ale takie jakieś bardziej szczegółowe niż tu czytałam bo i krew 10 tygodniu i teraz 08.05 mam znowu krew 2x i pomiary potem. Jestem jakoś taka spokojna więc wierzę że będzie ok. Jeśli będą wskazania to amniopunkcja a jak nie będzie skierowania to myślę nad testem z krwi. Bo chce mieć pewność. A i resztę też będą mi na kolejnych etapach badac tam gdzie prenatalne.

Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.
Napewno jest wam ciężko, ale bądźcie dobrej myśli :*

Ja dzisiaj mam obiad ze wczoraj, udka z kurczaka i ryż, do tego wczoraj były brokuły a dzisiaj nie wiem :D

@Karolka2106 nie przejmuj się tymi objawami. Mnie cycki teraz np. Nie bolą. A mdłości niestety nie chcą odpuścić i codziennie rano kibelek też odwiedzam, mimo że nie jest mi strasznie niedobrze, podnosze tylko głowę i..

@inka.jestem piękne ubranka. Zupełnie w moim stylu [emoji7]

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i Myszka dobrze, ze krwiaka masz z głowy

@shaggy wierze mocno, ze będzie zdrowe ... już swoje przeszłaś kochana

@89Katia odpoczywaj ile tyle chcesz ... taki nasz przywilej [emoji6]

@bejbi i jak wrażenia ? Bo ja właśnie zamierzam tak rodzic

@Antonia2016 co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?

Ja jak dziś się przekręcałam to mnie dość mocny ból obudził, takie zaklucie i od tego czasu mnie coś cmi w podbrzuszu. Wzięłam magnez i zobaczymy. Ale oczywiście już się martwię [emoji17]

Miłej soboty ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry