reklama
Monika8.11
Fanka BB :)
@Anusiak1507 u mnie jak Emila usłyszy że jest ryba na obiad to nie potrafi sie doczekać no i cały talerz wyczyści
Myszka90
Mnie tylko piersi a raczej sutki przy dotyku bolą. Ale za to zarówno piersi jak i brzuszek mnie swędzą ;P
A brzuch to mnie rano czasem boli jak się obudze na brzuchu. I przy przekrecaniu na bok mnie coś czas rwie w pachwinie. Ale pomasuje i przestanie.
Na razie na wieczór ciągle mi niedobrze i osłabiona się czuje. Ale drzemka często pomaga
A brzuch to mnie rano czasem boli jak się obudze na brzuchu. I przy przekrecaniu na bok mnie coś czas rwie w pachwinie. Ale pomasuje i przestanie.
Na razie na wieczór ciągle mi niedobrze i osłabiona się czuje. Ale drzemka często pomaga
L
Lornetka
Gość
z Warszawy, ale rumień to na Podkarpaciu, bo tam byłam na długi weekend.a skąd Ty lornetka jesteś?
u mnie bezpiecznie w tym zakresie, rodziców dzieci z tymi czerwonymi policzkami wysłałam do lekarza, mają reakcje alergiczne, na szczęścid nie rumienie
ale masz terminarz zajęty, oibyś nie była zarażona
Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.Myszka gratuluję udanej wizyty i chłopczyka <3
@shaggy to trzymamy kciuki, żeby tym razem dzidzia była zdrowa i bez wad. A macie już dziecko?
@Marika92 trzymaj się kochana, musisz być silna dla maluszka! A wszystko inne powiedziała już pięknie Lena
Oby weekend uroczyl nas piękną pogodą! Miłego dzionka
Prenatalne ale takie jakieś bardziej szczegółowe niż tu czytałam bo i krew 10 tygodniu i teraz 08.05 mam znowu krew 2x i pomiary potem. Jestem jakoś taka spokojna więc wierzę że będzie ok. Jeśli będą wskazania to amniopunkcja a jak nie będzie skierowania to myślę nad testem z krwi. Bo chce mieć pewność. A i resztę też będą mi na kolejnych etapach badac tam gdzie prenatalne.U mnie pochmurno. Chłopaki na basenie, a ja poczytam, żeby nie patrzeć na kurz... obiecałam sobie, ze do wizyty czyli do środy olewam obowiązki domowe i leżę. Ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu, ale trudno. Pozbierałam tylko rzeczy tak z większego i tyle. Potem mąż na szybko przetrze kurze i odkurzy. Dziś daleko mi do perfekcyjnej pani domu [emoji23]
@shaggy przykro mi, ze musieliście stanąć przed takim wyborem. Wierze, ze limit nieszczęść został już wykorzystany i w brzuszku rośnie zdrowy, śliczny bobas. Teraz robisz jakieś dodatkowe badania?
Co robicie na obiad? Wyjęłam filety z piersi kurczaka i brak mi inspiracji. Chyba zgrilluje w piekarniku plus do tego warzywa na patelnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
sylwkaq90
Napewno jest wam ciężko, ale bądźcie dobrej myśli :*Jeszcze nie mamy. Walczymy o swoje pierwsze. Chcieliśmy ostatni raz spróbować naturalnie a potem to jyz tylko in vitro zostanie.
Ja dzisiaj mam obiad ze wczoraj, udka z kurczaka i ryż, do tego wczoraj były brokuły a dzisiaj nie wiem
@Karolka2106 nie przejmuj się tymi objawami. Mnie cycki teraz np. Nie bolą. A mdłości niestety nie chcą odpuścić i codziennie rano kibelek też odwiedzam, mimo że nie jest mi strasznie niedobrze, podnosze tylko głowę i..
Emsi*
@inka.jestem piękne ubranka. Zupełnie w moim stylu [emoji7]
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i Myszka dobrze, ze krwiaka masz z głowy
@shaggy wierze mocno, ze będzie zdrowe ... już swoje przeszłaś kochana
@89Katia odpoczywaj ile tyle chcesz ... taki nasz przywilej [emoji6]
@bejbi i jak wrażenia ? Bo ja właśnie zamierzam tak rodzic
@Antonia2016 co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?
Ja jak dziś się przekręcałam to mnie dość mocny ból obudził, takie zaklucie i od tego czasu mnie coś cmi w podbrzuszu. Wzięłam magnez i zobaczymy. Ale oczywiście już się martwię [emoji17]
Miłej soboty ...
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i Myszka dobrze, ze krwiaka masz z głowy
@shaggy wierze mocno, ze będzie zdrowe ... już swoje przeszłaś kochana
@89Katia odpoczywaj ile tyle chcesz ... taki nasz przywilej [emoji6]
@bejbi i jak wrażenia ? Bo ja właśnie zamierzam tak rodzic
@Antonia2016 co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?
Ja jak dziś się przekręcałam to mnie dość mocny ból obudził, takie zaklucie i od tego czasu mnie coś cmi w podbrzuszu. Wzięłam magnez i zobaczymy. Ale oczywiście już się martwię [emoji17]
Miłej soboty ...
Ostatnia edycja:
reklama