reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wlasnie wrocilysmy z zakupow i oczywiscie pierwsze co to do kibelka patrze a moja psina lezy pod kibelkiem i prawie placze okazalo sie ze wrzucila sobie swojego mini kroliczka;-) musialam to wyciagnac wzielam dwa wieszaki i dalam rade ;-) to tak na poprawe humoru;-)
Hehehe dobra psinka, mój kot się podobnie zachowuje jak swojego gumowego pomidorka gdzieś wrzuci :D Ostatnio wpadł jej do wiaderka od mopa i biedna się poświęciła i wlazła cała do tego wiaderka żeby go wyciągnąć :D Na szczęście wody nie było, chociaż nawet i woda jej nie straszna :D

@Karolka2106 miewam takie dni, że zupełnie nie czuję piersi, nawet jak się pomacam, dziś wyjątkowo mnie bolą, a brzuch to w zasadzie czuję dopiero od może dwóch dni, wcześniej nic kompletnie.

a skąd Ty lornetka jesteś?
u mnie bezpiecznie w tym zakresie, rodziców dzieci z tymi czerwonymi policzkami wysłałam do lekarza, mają reakcje alergiczne, na szczęścid nie rumienie
ale masz terminarz zajęty, oibyś nie była zarażona

Cześć wszystkim!
Myszka ogromnie się cieszę że twój krwiak zniknął, mam nadzieję że ja też usłyszę same dobre wiadomości na wizycie w środę.
Liczę też że uda się podejrzeć płeć maluszka. Moja córka od zawsze chciała mieć siostrę, a jak już okazało się że jestem w ciąży to jej się odmieniło i teraz marzy o braciszku, nawet imię dla niego wybrała:)
Widzę że wiele z was nastawia się na łóżeczko Chicco, mi też się bardzo podoba, ale cena mnie trochę przeraziła tym bardziej że wydaje mi się że krótko posłuży. Mam kołyskę po córci i mam nadzieję że na początku maluszek będzie właśnie w kołysce, a później w normalnym łóżeczku.
Miłego dnia wam życzę, u nas po kilku dniach deszczu w końcu świeci słonko :D

Mnie piersi znowu zaczely bolec i wyszla mi taka jedna wielka zylka od sutka prawie po te kostuchy przy szyi dzis to zauwazylam ale wczesniej nie bolalay wogole

@Monika8.11 jak masz rybke to wpadam na obiad;-) u mnie ryba pod kazda postacia ostatnio przechodzi a mieso jest buuu...

Dziewczyny czy Was też przestały boleć piersi i nie czujecie nic w podbrzuszu?

Karolka ja tak mam i też się martwię:/ a brzuch jest trochę mniejszy. W poniedziałek mam usg genetyczne wiec wszystko się wyjaśni

oar843r85i0q6xy8.png

Iśka tak bylo by to trzecie usg, ale cos czuje, ze I tak beda mi wiecej robic w pozniejszej ciazy, bo noga czy reka bedzie za mala [emoji14] zawsze cos znajda ;)

Bejbi taka kompozycja na sniadanie musialo sie tak skonczyc [emoji23]

reklama
hejka
mnie bolały do 7 tygodnia, potem na tydzien oklapły ;p i w ogóle nie bolały, tez się martwiłam, a teraz znowu sa gigantyczne i bolą :/
brzuch mnie nie boli, czasem pociągnie, ale to zazwyczaj raz na pare dni.

Do góry