reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia no pewnie ze nie moze;-) ale szukam juz jakiegos sposobu zeby zaczac czuc sie lepiej a tu ciagle katar ciagle kaszel a bikt nie wpadl na to ze to moze ta alergia niesczesna.
Mam dzwobic w poniedzialek do przychodbi to moze internista przyjmie mbie popoludniu to sa chyba jakies jaja. Mowie ze jestem w ciazy i chce tylko skierowanie ze jest mi obojetnie do kogo ale zalezy mi na tym zeby bylo rano bo jednak musze dojechac a mloda do przedszkola dac no ale zero zrozumienia. Ahh...

Ktoras pisala ze podrywal ja facet w sklepie ja dzisiaj mialam taka sama sytuacje. Wiec moze nie jest ze mnie taki potwor;-)

reklama
@Anusiak1507 haha no widzisz. To babki Ci zazdroszczą, że tak dobrze wyglądasz i tyle. :D
Dziewczyny wrzucam zdjęcie z ostatniego usg prenatalne go. Nie wrzucałem, bo nie miałam jak zrobić zdjęcia.
@89Katia te drugie zdjęcie to ten wyrostek i pan doktor powiedział, że po tym widać że to chłopak :D (wrzucę w drugim poście, bo muszę zmniejszyć)

Załączniki

• _20170505_101609.JPG
    _20170505_101609.JPG
    886,2 KB · Wyświetleń: 66
@89Katia bidulko ja mam te same obawy. W pierwszej ciąży nakaz leżenia, wiec teraz staram się nie forsować ale nie powiem, bo tez nie leżę ... ale mam to gdzieś w tyle głowy. Musimy być silne i dobrej myśli [emoji6]

@sylwkaq90 ja miałam wczoraj dokładnie to samo kłucie, tak co jakiś czas mnie złapało ... dziwne

@evil2 dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23] później tylko leczenie psychiatryczne

@Anusiak1507 duuuuzo siły na walkę z przeciwnościami [emoji6] ... jeszcze trochę musimy wytrzymać [emoji4]

A ja dziś migrena, która zapowiadała się od wczoraj ... masakra [emoji33] dobrze, ze dziś pracuje z domu to trochę spokojniej No i piątek na szczęście

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ktoras pisala ze podrywal ja facet w sklepie ja dzisiaj mialam taka sama sytuacje. Wiec moze nie jest ze mnie taki potwor;-)
Czyli nie jest z tym twoim wyglądem tak źle. Nie ma to jak opinia faceta ;) I główka do góry. Anusiak ty nie wierz tym kobitom. Doszukują się niewiadomo czego w twoim wyglądzie i przez to ty dię czujesz gorzej.

@anusiak mi sie nasilila alergia w ciazy niestety. Dodatkowo czytalam, ze w ciazy mozesz miec "katar ciazowy" przez zwiekszenie wydzieliny, didatkowi, moze ci splywac do gardla I stad kaszEl. Zazwyczaj rano budzilam sie z zatkanym nosem I czulam ze zalega mi cos w gardle I nie moge tego odkaszlnac. W kazdej ciazy tak mialam.

reklama
Do góry