reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja kupię tylko dwa rozki.

Na poprawę humoru zajrzałam do szuflady Agatki :)
Dziś maja przyjechać jeszcze ubranka bardziej uniwersalne :)
IMG_1967.JPG
IMG_1969.JPG
IMG_1970.JPG
IMG_1971.JPG

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1967.JPG
    IMG_1967.JPG
    127,8 KB · Wyświetleń: 307
  • IMG_1969.JPG
    IMG_1969.JPG
    148,9 KB · Wyświetleń: 313
  • IMG_1970.JPG
    IMG_1970.JPG
    142,4 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_1971.JPG
    IMG_1971.JPG
    152,7 KB · Wyświetleń: 302
Iska tak jak pisze Anusiak jak nie czujesz takiego napiecia jakby Cie ktos paskiem sciskal, to jest ok. Ja niestety w pierwszej ciazy mialam takie niebolesne skurcze od 12 tyg. Bralam magnez z potasem i dotrwalam do 39 tyg ;)
Katia, niuska zwolnijcie i odpoczywajcie kiedy tylko mozecie i bedzie ok :)

Ja po wizycie, ale moje dziecko buntownicze od poczatku i nie chcialo wspolpracowac, dodatkowo slabo bylo go widac, lekarz probowal dopochwowo, przez brzuch i niewiele zobaczylismy...nawet zdjecia nie mam...
Do tego dzidzius za maly na usg genetyczne, bo dopiero 4 cm ma, wiec za tydzien jestem umowiona ze przyjade do szpitala, bo moj lekarz ma dyzur i zrobi mi usg.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :) nie bede panikowac :)

Musiałam sprawdzic co to ten otulacz w googlach, tez sie chetnie dowiem czy sie przydaje, ale na pierwszy rzut oka, rozek wydaje mi sie fajniejszy.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!

Ja dzisiaj mam fatalny dzień... nie mam zupełnie na nic siły, wszystko mnie drażni i irytuje, chce mi się płakać. Do tego zaczęła mnie boleć głowa... Wydaje mi się, że tak reaguję teraz na stres, bo ostatnio przed wizytą miałam tak samo, a jutro rano idziemy na USG genetyczne. Mam nadzieję, że ten dzień mimo wszystko jakoś zleci... oby jak najszybciej.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!
A Mamy, które mają jakieś problemy zdrowotne/plamienia/krwiaczki itp - odpoczywajcie ile tylko możecie i dbajcie o brzuszki :*

Ja też mam dzisiaj bardzo leniwy dzień, ale muszę w końcu wstać i zabrać się za obiadek.. Spac mi się chce. A tak dobrze się leży z moją psiną :D

Załączniki

• _20170505_115025.JPG
    _20170505_115025.JPG
    740,1 KB · Wyświetleń: 84
Ja nie kupuje ani otulacza, ani rozka ;) przy Alanku nie mialam ani tego ani tego ;)
Nigdy nie nosilam dziecka w rozku ;)
Do wozka kupie spiworek zeby dziecko nie zamarzlo mi na spacerze, bo ja mam tendencje do wychladzania dzieci :D
Alanek w pierwsza zime nie mial nawet kurtki zimowej :D bo wyszlam z zalozenia, ze skoro nie ma sniegu, to zimowe ubrania nie sa potrzebne :D
Pierwszy katar mial w wieku 16 mies :D
Jak dzidzius zrobi sie bardziej mobilny tzn w czasie snu zacznie zrzucac z siebie kocyk, to kupie spiworek ;)
Katia piekne ubranka...ja dzisiaj chcialam kupic jakas szmatke unisex, ale malzonek nie pozwolil mi :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że nie tylko ja mam lenia :D nie dość że obudziłam się o 10, zjadłam śniadanie to teraz znów leżę [emoji14] ale ja nie mam nic innego na głowie [emoji14] starszego dziecka, męża głodnego po pracy.. I dobrze i źle, ale fakt - spać mogę i nikt mi nie przeszkadza :) jak pomyślę, że jutro na 9 mam być na zajęciach to już mnie ściska hehe .. A tak, byle do środy i czwartku i jakoś zleci

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Och tez mam dzień na spanie, ale nie mogę :( Syn jest super grzeczny i wyrozumiały. Dzielny mój. Odliczam godziny do powrotu męża z pracy.

Co do rożka to u mnie bardzo się sprawdził przez pierwszy miesiąc, bo Mały w nim spał na noc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry