reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja kupię tylko dwa rozki.

Na poprawę humoru zajrzałam do szuflady Agatki :)
Dziś maja przyjechać jeszcze ubranka bardziej uniwersalne :)
IMG_1967.JPG
IMG_1969.JPG
IMG_1970.JPG
IMG_1971.JPG

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1967.JPG
    IMG_1967.JPG
    127,8 KB · Wyświetleń: 312
  • IMG_1969.JPG
    IMG_1969.JPG
    148,9 KB · Wyświetleń: 319
  • IMG_1970.JPG
    IMG_1970.JPG
    142,4 KB · Wyświetleń: 313
  • IMG_1971.JPG
    IMG_1971.JPG
    152,7 KB · Wyświetleń: 311
Iska tak jak pisze Anusiak jak nie czujesz takiego napiecia jakby Cie ktos paskiem sciskal, to jest ok. Ja niestety w pierwszej ciazy mialam takie niebolesne skurcze od 12 tyg. Bralam magnez z potasem i dotrwalam do 39 tyg ;)
Katia, niuska zwolnijcie i odpoczywajcie kiedy tylko mozecie i bedzie ok :)

Ja po wizycie, ale moje dziecko buntownicze od poczatku i nie chcialo wspolpracowac, dodatkowo slabo bylo go widac, lekarz probowal dopochwowo, przez brzuch i niewiele zobaczylismy...nawet zdjecia nie mam...
Do tego dzidzius za maly na usg genetyczne, bo dopiero 4 cm ma, wiec za tydzien jestem umowiona ze przyjade do szpitala, bo moj lekarz ma dyzur i zrobi mi usg.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :) nie bede panikowac :)

Musiałam sprawdzic co to ten otulacz w googlach, tez sie chetnie dowiem czy sie przydaje, ale na pierwszy rzut oka, rozek wydaje mi sie fajniejszy.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!

Ja dzisiaj mam fatalny dzień... nie mam zupełnie na nic siły, wszystko mnie drażni i irytuje, chce mi się płakać. Do tego zaczęła mnie boleć głowa... Wydaje mi się, że tak reaguję teraz na stres, bo ostatnio przed wizytą miałam tak samo, a jutro rano idziemy na USG genetyczne. Mam nadzieję, że ten dzień mimo wszystko jakoś zleci... oby jak najszybciej.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!
A Mamy, które mają jakieś problemy zdrowotne/plamienia/krwiaczki itp - odpoczywajcie ile tylko możecie i dbajcie o brzuszki :*

Ja też mam dzisiaj bardzo leniwy dzień, ale muszę w końcu wstać i zabrać się za obiadek.. Spac mi się chce. A tak dobrze się leży z moją psiną :D

Załączniki

• _20170505_115025.JPG
    _20170505_115025.JPG
    740,1 KB · Wyświetleń: 87
Ja nie kupuje ani otulacza, ani rozka ;) przy Alanku nie mialam ani tego ani tego ;)
Nigdy nie nosilam dziecka w rozku ;)
Do wozka kupie spiworek zeby dziecko nie zamarzlo mi na spacerze, bo ja mam tendencje do wychladzania dzieci :D
Alanek w pierwsza zime nie mial nawet kurtki zimowej :D bo wyszlam z zalozenia, ze skoro nie ma sniegu, to zimowe ubrania nie sa potrzebne :D
Pierwszy katar mial w wieku 16 mies :D
Jak dzidzius zrobi sie bardziej mobilny tzn w czasie snu zacznie zrzucac z siebie kocyk, to kupie spiworek ;)
Katia piekne ubranka...ja dzisiaj chcialam kupic jakas szmatke unisex, ale malzonek nie pozwolil mi :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że nie tylko ja mam lenia :D nie dość że obudziłam się o 10, zjadłam śniadanie to teraz znów leżę [emoji14] ale ja nie mam nic innego na głowie [emoji14] starszego dziecka, męża głodnego po pracy.. I dobrze i źle, ale fakt - spać mogę i nikt mi nie przeszkadza :) jak pomyślę, że jutro na 9 mam być na zajęciach to już mnie ściska hehe .. A tak, byle do środy i czwartku i jakoś zleci

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Och tez mam dzień na spanie, ale nie mogę :( Syn jest super grzeczny i wyrozumiały. Dzielny mój. Odliczam godziny do powrotu męża z pracy.

Co do rożka to u mnie bardzo się sprawdził przez pierwszy miesiąc, bo Mały w nim spał na noc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry