reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mabi gratuluje udanej wizyty:-)
@niusia87 trzymam kciuki wypoczywajcie ile sie da
@inka.jestem to trzymam kciuki aby wynik sie nie mylil.

Dziekuje za wsparcie. Dzis juz wymiotowalam a bylo tak pieknie;-)
W weekend maja zaczac docierac do mnie ubranka bedzie smiesznie jak dziewczynka bedzie jednak chlopcem;-)

reklama
Witam się z rana. Ja już jakiś czas na nogach. Pogoda nadal kiepska, ale dziś bez deszczu

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć Dziewczyny! Okropna noc za mną :( wczoraj miałam bardzo intensywny dzień i wieczorem padłam na twarz. Poszłam jeszcze siusiu przed snem i wyleciała ze mnie rzadka beżowa wydzielina podchodząca pod jaśniutki brąz (sorki za szczegóły). Brzuch pobolewał mnie przez całą noc praktycznie.Na szczęście mam ten detektor i dzidzia ma się dobrze. Serduszko pięknie pika, a ona sama robi fikołki, Teraz jest nawet ok, ale nadal czuję delikatny dyskomfort w podbrzuszu :( Na szczęście plamienie czy co to było za cholerstwo już nie nie pojawiło.
Zaraz będę się starała, aby mój lekarz mnie przyjął. Niech zobaczy czy tam wszystko jest pozamykane i jak coś to niech da jakieś leki. Oprócz witamin nie biorę nic.
I taki zwalony humor mam od rana :( Syn ze mną w domu biedny będzie się dziś nudził, bo ja głównie leżeć będę :(

Ciąża nie choroba.... ta! Identycznie było w pierwszej ciąży i to też na podobnym etapie. Intensywny dzień, wieczorem plamienia i wizyta na IP. I nakaz oszczędzania się. Także ja naprawdę muszę prowadzić tryb życia leniwej królowej :(
A wczoraj jeszcze myślałam, że w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży i czuję się tak świetnie :( Szlag!

Sorki za ten jęk z rana :(

Gratuluję serdecznie!!!!! :)

Czesc dziewczyny!
Ja niestety z nienajlepszymi wiadomościami...
Zaczęłam dziś krwawić i to dość obficie, więc szybko pojechaliśmy do szpitala, akurat był na dyżurze mój lekarz, zbadał mnie, zrobił USG i okazało się że mam niewielkiego krwiaka, przez którego łożysko jest na małym fragmencie odklejone. Jestem przerażona...
Dostałam leki, mam nakaz leżenia w łóżku i czekamy z nadzieją że krwiak się wchłonie, a łożysko wróci do normy.
:(
Och Biedna! :( To teraz razem leżymy i myślimy pozytywnie. Mamy silne dzidziolki i wszystko zakończy się dobrze.

@inka.jestem gratulacje dziewczynki :)

ja już jestem po usg, moje dzidzi ma już 3 cm i robiło niezłą czaczę w trakcie badania! :)

Gratulję :)

@Mabi gratuluje udanej wizyty:-)
@niusia87 trzymam kciuki wypoczywajcie ile sie da
@inka.jestem to trzymam kciuki aby wynik sie nie mylil.

Dziekuje za wsparcie. Dzis juz wymiotowalam a bylo tak pieknie;-)
W weekend maja zaczac docierac do mnie ubranka bedzie smiesznie jak dziewczynka bedzie jednak chlopcem;-)

Do mnie też dziś przyjdzie paczka ubrań :) i też mam już kilka dziewczyńskich :) Jak się okaże, że to jednak Janek to albo sprzedam, albo porozdaje ten róż :)

Cześć Dziewczyny! Okropna noc za mną :( wczoraj miałam bardzo intensywny dzień i wieczorem padłam na twarz. Poszłam jeszcze siusiu przed snem i wyleciała ze mnie rzadka beżowa wydzielina podchodząca pod jaśniutki brąz (sorki za szczegóły). Brzuch pobolewał mnie przez całą noc praktycznie.Na szczęście mam ten detektor i dzidzia ma się dobrze. Serduszko pięknie pika, a ona sama robi fikołki, Teraz jest nawet ok, ale nadal czuję delikatny dyskomfort w podbrzuszu :( Na szczęście plamienie czy co to było za cholerstwo już nie nie pojawiło.
Zaraz będę się starała, aby mój lekarz mnie przyjął. Niech zobaczy czy tam wszystko jest pozamykane i jak coś to niech da jakieś leki. Oprócz witamin nie biorę nic.
I taki zwalony humor mam od rana :( Syn ze mną w domu biedny będzie się dziś nudził, bo ja głównie leżeć będę :(

Ciąża nie choroba.... ta! Identycznie było w pierwszej ciąży i to też na podobnym etapie. Intensywny dzień, wieczorem plamienia i wizyta na IP. I nakaz oszczędzania się. Także ja naprawdę muszę prowadzić tryb życia leniwej królowej :(
A wczoraj jeszcze myślałam, że w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży i czuję się tak świetnie :( Szlag!

Och Biedna! :( To teraz razem leżymy i myślimy pozytywnie. Mamy silne dzidziolki i wszystko zakończy się dobrze.

Do mnie też dziś przyjdzie paczka ubrań :) i też mam już kilka dziewczyńskich :) Jak się okaże, że to jednak Janek to albo sprzedam, albo porozdaje ten róż :)
Daj znać co i jak po wizycie. Ale myślę że wszystko dobrze. Najważniejsze ze serduszko bije

hchy43r8h8l5x99d.png

Nie martw się. Nie miałaś żywej krwi więc nie jest źle. I słyszałaś serduszko. Musisz zwolnić tempo i odpoczywać. Daj znać po wizycie ale ja wierzę, że będzie dobrze.

@89Katia trzymam kciuki. Bedzie dobrze... Ja tez tak teraz plamie brudze niewiwm jak to nazwac najczesciej wieczorem po intensywnym dniu ale zdarza sie tez rano.. Ja musze czekac do czwartku z ta moja niepewnoscia. Moglabym na IP kechac ale wiem ze mnie tam zostawia dlatego staram sie unikac wizyt tam:-/ poki co zero bolu wiec jeat nadzieja ze wszystko jest ok

reklama
@89Katia nie przemeczaj się tak! Odpoczywaj, napewno będzie wszystko oki:*
Ja jeszcze lenichuje w łóżku :)
Mnie wczoraj dość mocno klulo po lewej stronie, ale nie jajnika tylko tak niżej jakby już w kości biodrowej.

Do góry