reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia no pewnie ze nie moze;-) ale szukam juz jakiegos sposobu zeby zaczac czuc sie lepiej a tu ciagle katar ciagle kaszel a bikt nie wpadl na to ze to moze ta alergia niesczesna.
Mam dzwobic w poniedzialek do przychodbi to moze internista przyjmie mbie popoludniu to sa chyba jakies jaja. Mowie ze jestem w ciazy i chce tylko skierowanie ze jest mi obojetnie do kogo ale zalezy mi na tym zeby bylo rano bo jednak musze dojechac a mloda do przedszkola dac no ale zero zrozumienia. Ahh...

Ktoras pisala ze podrywal ja facet w sklepie ja dzisiaj mialam taka sama sytuacje. Wiec moze nie jest ze mnie taki potwor;-)

reklama
@Anusiak1507 haha no widzisz. To babki Ci zazdroszczą, że tak dobrze wyglądasz i tyle. :D
Dziewczyny wrzucam zdjęcie z ostatniego usg prenatalne go. Nie wrzucałem, bo nie miałam jak zrobić zdjęcia.
@89Katia te drugie zdjęcie to ten wyrostek i pan doktor powiedział, że po tym widać że to chłopak :D (wrzucę w drugim poście, bo muszę zmniejszyć)

Załączniki

• _20170505_101609.JPG
    _20170505_101609.JPG
    886,2 KB · Wyświetleń: 62
@89Katia bidulko ja mam te same obawy. W pierwszej ciąży nakaz leżenia, wiec teraz staram się nie forsować ale nie powiem, bo tez nie leżę ... ale mam to gdzieś w tyle głowy. Musimy być silne i dobrej myśli [emoji6]

@sylwkaq90 ja miałam wczoraj dokładnie to samo kłucie, tak co jakiś czas mnie złapało ... dziwne

@evil2 dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23] później tylko leczenie psychiatryczne

@Anusiak1507 duuuuzo siły na walkę z przeciwnościami [emoji6] ... jeszcze trochę musimy wytrzymać [emoji4]

A ja dziś migrena, która zapowiadała się od wczoraj ... masakra [emoji33] dobrze, ze dziś pracuje z domu to trochę spokojniej No i piątek na szczęście

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ktoras pisala ze podrywal ja facet w sklepie ja dzisiaj mialam taka sama sytuacje. Wiec moze nie jest ze mnie taki potwor;-)
Czyli nie jest z tym twoim wyglądem tak źle. Nie ma to jak opinia faceta ;) I główka do góry. Anusiak ty nie wierz tym kobitom. Doszukują się niewiadomo czego w twoim wyglądzie i przez to ty dię czujesz gorzej.

@anusiak mi sie nasilila alergia w ciazy niestety. Dodatkowo czytalam, ze w ciazy mozesz miec "katar ciazowy" przez zwiekszenie wydzieliny, didatkowi, moze ci splywac do gardla I stad kaszEl. Zazwyczaj rano budzilam sie z zatkanym nosem I czulam ze zalega mi cos w gardle I nie moge tego odkaszlnac. W kazdej ciazy tak mialam.

reklama
Do góry