Monika8.11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Waskie biodra nie maja nic do tego! To sa przesady, ja mam waskie a rodze dzieci snJa przed i na początku ciąży nastawiałam się koniecznie na CC, teraz z kolei bardzo chciałabym urodzić SN. Boję się tylko, żeby nie zamęczyć dziecka za bardzo, bo mam wąskie biodra i może być ciężko... Zobaczymy, będę rozmawiać z lekarzem jak on to widzi.
W Polsce niby 3 są, ale z tego co słyszę to robią usg częściej, wszystko zależy od lekarza który prowadzi ciążę i od tego, czy ma usg w gabinecie.Iśka dwa sa obowiazkowe, ale jesli maja jakies podejrzenia to jest ich duzo wiecej, z corka mialam sporo bo slabo rosla z synem juz bylo ok, ale tez mialan dodatkowe usg, wiec rzadko tak naprawde konczy sie tylko na tych dwoch. System jak w Polsce na nfz??
Witaj I jak wizyta, udało się coś zobaczyć w temacie płci?Hej dziewczyny jestem tu nowa, równo 13 tydzień, dzisiaj mam wizytę u lekarza i zastanawiam się czy przycisnąć go w sprawie sprawdzenia płci dzidziusia
Pozdrawiam z Niemiec
Super, że Ci się udało tak trafić i że lekarz nie żałuje usgto ja chodze z nfz do lekarza wizyta średnio co 3 tygodnie i usg mam na każdej wizycie ☺ w sumie mi sie poszczęściło bo lekarz nowy był w przychodni i krótkie terminy do niego były ☺ a do przychodni przyszłam zapisać sie na prywatną wizyte i szczęście miałam spotkać położną która powiedziała mi o nowym lekarzu ☺