reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Bylismy na spozywczych zakupach i dzis w wozku prawie same ryby;-) a to w smietanie a to jakies na ostro a rano rogal z dzemikiem truskawkowym;-) z tymi rybkami bede ostroznie probowac zeby znowu zoladka nie obciazac.

Aha dziewczyny ktore biora luteine pod jezyk jak sie po niej czujecie bo ja dzisiaj przeszlam na taka i mdlosci sie nasilily i glowa mi peka;-/
Ja biorę tylko dopochwowo. Ale obarczam ją winą za tak długo trwające mdłości.

reklama
Tak wygląda

Załączniki

• 31695b.jpg
    31695b.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 61
U mnie dopiero 10+2 wczoraj przyszedl mi test sneak peek, domowy dna na plec dziecka. Mozna robic juz po 9tc. Jutro z rana pobieram probke krwi z opuszki palca i oddylam. Wynik bede miala via email do piatku najdalej :)
Dużo kosztuje takie badanie?
Współczuję alergii, wiem co to za ból bo też to przeżywam tyle ze troche później. Żadne leki nie pomagają. :( Boje się co to bedzie teraz.

Zobacz załącznik 804596 Zobacz załącznik 804597 Zobacz załącznik 804598 Zobacz załącznik 804596 Co do wozka to moj pierwszy zakup to bedzie fotelik z kolkami :) bardzo mi przy synku takiego rozwiazania brakowalo, nadzwigalam sie fotelika i bazy wozka. Kupie donna infant car seat, nie wiem czy slyszalyscie? Swietne ulatwienie transportu dziecka, koszt $499 akcesoria (torba, moskitiera kupuje sie osobno) sa w roznych koloraj ja bede brala beżowy
Fajne to! Nie widziałam czegoś takiego na naszym rynku :)

@inka.jestem zazdroszczę pogody, u nas od dwóch dni zaledwie łaskawie przestało lać, ale jest zimnoo :(
Bardzo fajny się wydaje ten fotelik na kółkach, w zasadzie u mnie będziemy się głównie samochodem poruszać, bo mieszkamy na osiedlu, gdzie same domki jednorodzinne i ulica i nie ma nawet gdzie spacerować, a do centrum jednak jest kawałek, dlatego mam naprawdę spory problem z wyborem wózka itd.. :D
A ten test na płeć jest rzeczywiście wiarygodny? Czekamy z niecierpliwością na wyniki ! :D

reklama
Producent pisze, ze ponad 99% ale troche negatywnych opini tez znalazlam. Moj lekarz twoerdzi, ze jesli robiony w laboratorium, pobieraja wowczas powyzej 10ml z żyły ($600) to masz ponad 99% te domowe to ok 80% daja (sama zbierasz krew do fiolki z opuszki palca) bo sa obarczone sporym bledem, ale stwierdzilam, ze co tam sprobuje. Jezeli plec jest niezgodna z ta ktora masz po urodzeniu to wysylasz im dowod zakupu i akt urodzenia dziecka i zwracaja pieniadze.
Aaaa, no to super, w razie czego to i tak nic nie ryzykujesz, a jednak kwotowo 150 dolców a 600 to duża różnica.

Ten wózek stokke znalazłam w necie za prawie 6000 zł... no deko drogo :D :D :D ale rzeczywiście wydaje sie świetny :D

Do góry