reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja na mdłości pije wodę z imbirem .
I pomaga? A jak przygotowujesz, zalewasz kawałki imbiru gorącą wodą?
Źle się czuję dzisiaj od rana. Więc nawet przeproszę mój imbir, który już kilka dni temu kupiłam. Byłam dzisiaj na czczo na badaniach krwi i najlepsze dopóki nie zjadłam to dobrze się czułam, żadnych mdłości. A zawsze jak wstawałam to pierwsze to bieg do kuchni, gdzie zawsze czekała kanapeczka zrobiona przez męża.

Anusiak gratuluję dziewuszki :)

reklama
Dziewczyny czy pamietacie moze ktory tydzień i dzień konczy I trymestr?

oar89n7312bz9t17.png
Pełnych 13 tygodni to pierwszy trymestr. 14-ty tydzień zaczyna II trymestr.
Tu fajnie opisany każdy tydzień, który to miesiąc i trymestr:
Link do: Kalendarz ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - m.mjakmama.pl

Ostatnia edycja:
@89Katia ja od poczatku czulam ze dziewczynka ale chyba dalam sie wkrecic tej mlodej lekarce i jej sugestia ;-) u mnie z kaledarza chinskiego wychodzila dziewczynka z bhcg i jej wzrostu dziewczynka

@Lornetka czy to byly czopki?

@89Katia ja od poczatku czulam ze dziewczynka ale chyba dalam sie wkrecic tej mlodej lekarce i jej sugestia ;-) u mnie z kaledarza chinskiego wychodzila dziewczynka z bhcg i jej wzrostu dziewczynka

@Lornetka czy to byly czopki?

Mi z chińskiego chłopak wychodzi :)
Jak byłam na studiach to zaczepiła mnie jakaś Cyganka czy ktoś taki i tak mną zakręciła, ze zaczęła mi wróżyć. Wywróżyła mi męża takiego jakiego mam i dwójkę dzieci: syna i córkę.
W ciąży z synem od razu czułam, ze to on, a teraz żadnych przeczuć. Ucieszyłaby się tal samo z drugiego synka jak i córeczki.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Piękne imiona ... a Emilia to moje [emoji39]
Gratuluje córeczki [emoji7]

Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam! Pamietam, ze dziś masz genetyczne! Powodzenia i koniecznie pisz nam szybko co i jak :)

reklama
Dziewczyny jak wchodzę wchodzę sygnature, to mam tam widoczny suwaczek. A często pod postami mi się wogole nie pojawia...nie wiecie dlaczego??

Cały czas piszesz z telefonu korzystając z aplikacji?

U mnie suwaczek jest ustawiony tylko na komputerze i wtedy się pojawia.
Niestety noe wiem dlaczego nie da się tego skonfigurować, aby i na aplikacji i komputerze było widac to samo w sygnaturze jak napiszemy post

Do góry