reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
No ja też już odliczam dni ❤Ja też nie mogę się już doczekać[emoji1]
estrelicia
Dzień dobry bardzo!
@Emsi trzymam mocno kciuki, ale jestem pewna że będzie wszystko dobrze :*
@Karolka2106 u mnie nocne sikanie się jeszcze nie skończyło i myślę, że będzie mi już towarzyszyć do listopada
@Karolka2106 u mnie nocne sikanie się jeszcze nie skończyło i myślę, że będzie mi już towarzyszyć do listopada
Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/Dziewczyny jak wchodzę wchodzę sygnature, to mam tam widoczny suwaczek. A często pod postami mi się wogole nie pojawia...nie wiecie dlaczego??
Na komputerze nie ma problemów
Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/
Na komputerze nie ma problemów
Mam tak samo ale tak jest tylko ma iPhone. Dziwne to.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Karolka2106
Mnie na jakiś czas opuściło a teraz wróciło ze zdwojoną siłą a też tak macie że Was pęcherz boli jakby nie wiadomo jaki był pełen a jak idziecie do toalety wcale dużo nie poleci?Dzień dobry bardzo!
Trzymamy mocno! Mam siostrę Emilię. Też mi to imię bardzo się podoba.Piękne imiona ... a Emilia to moje [emoji39]
Gratuluje córeczki [emoji7]
Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki [emoji120]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Ja piszę z telefonu ale suwaczek pojawia się tylko jak piszę przez aplikację. Jak normalnie na stronie to nie mam suwaczkaDziewczyny jak wchodzę wchodzę sygnature, to mam tam widoczny suwaczek. A często pod postami mi się wogole nie pojawia...nie wiecie dlaczego??
Antonia2016
reklama
Antonia2016
Emsi kciukasy za Ciebie zaciśnięte :-)