reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć wszystkim. :)

@Emsi* powodzenia kciuki zaciśnięte ✊

Ja na rozpoznawaniu płci kompletnie się nie znam. :p Jak będę po prenatalnych to będę się Was radzić. :D

A mnie znowu mdli i zaczęło się z powrotem kilku razowe wstawanie w nocy na siku...

reklama
Ja też:) nie mogę się już doczekać[emoji1]

oar843r85i0q6xy8.png
No ja też już odliczam dni ❤

Dziewczyny jak wchodzę wchodzę sygnature, to mam tam widoczny suwaczek. A często pod postami mi się wogole nie pojawia...nie wiecie dlaczego??
Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/
Na komputerze nie ma problemów

oar843r85i0q6xy8.png

Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/
Na komputerze nie ma problemów

oar843r85i0q6xy8.png

Mam tak samo :) ale tak jest tylko ma iPhone. Dziwne to.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dzień dobry bardzo!
@Emsi trzymam mocno kciuki, ale jestem pewna że będzie wszystko dobrze :*

@Karolka2106 u mnie nocne sikanie się jeszcze nie skończyło i myślę, że będzie mi już towarzyszyć do listopada :)

p19uskjojbeqaxq5.png
Mnie na jakiś czas opuściło a teraz wróciło ze zdwojoną siłą :D a też tak macie że Was pęcherz boli jakby nie wiadomo jaki był pełen a jak idziecie do toalety wcale dużo nie poleci? :p

reklama
Do góry