reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć wszystkim. :)

@Emsi* powodzenia kciuki zaciśnięte ✊

Ja na rozpoznawaniu płci kompletnie się nie znam. :p Jak będę po prenatalnych to będę się Was radzić. :D

A mnie znowu mdli i zaczęło się z powrotem kilku razowe wstawanie w nocy na siku...

reklama
Ja też:) nie mogę się już doczekać[emoji1]

oar843r85i0q6xy8.png
No ja też już odliczam dni ❤

Dziewczyny jak wchodzę wchodzę sygnature, to mam tam widoczny suwaczek. A często pod postami mi się wogole nie pojawia...nie wiecie dlaczego??
Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/
Na komputerze nie ma problemów

oar843r85i0q6xy8.png

Co jest nie tak. Jak piszę posta z aplikacji nie cytując nikogo, wyświetla sie, ze napisane z iPhone. A jak cytuję to pojawia sie suwaczek, niestety nie aktualizuje się:/
Na komputerze nie ma problemów

oar843r85i0q6xy8.png

Mam tak samo :) ale tak jest tylko ma iPhone. Dziwne to.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dzień dobry bardzo!
@Emsi trzymam mocno kciuki, ale jestem pewna że będzie wszystko dobrze :*

@Karolka2106 u mnie nocne sikanie się jeszcze nie skończyło i myślę, że będzie mi już towarzyszyć do listopada :)

p19uskjojbeqaxq5.png
Mnie na jakiś czas opuściło a teraz wróciło ze zdwojoną siłą :D a też tak macie że Was pęcherz boli jakby nie wiadomo jaki był pełen a jak idziecie do toalety wcale dużo nie poleci? :p

reklama
Do góry