reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Lista naszych imion ;-) troszke ich doszlo;-)

Zobacz załącznik 804490
Dla mnie dla dziewczynki to na 100% Nadia bardzo mi się to imię spodobało jak jeszcze nie byłam w ciąży i postanowiłam ze jak będę miała druga córcie właśnie tak będzie miała na imię [emoji5] a dla chłopaka nie mamy pojęcia [emoji5]

Wczoraj powiedziałam mojej córce ze będzie miała rodzeństwo jest przeszczesliwa [emoji5] ciągle przytula i całuje brzuch no i mnie prosi żeby to była siostrzyczka [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

@Anusiak1507 chyba już jakiś czas temu wróżyłam Ci córkę po którymś usg, dobrze mówię? Gratuluje serdecznie :)

Wczoraj był dzień dziewczyn na forum :) :)

A tak w ogóle to cześć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na tym zdjęciu @Anusiak1507 nie widzę płci. Widzę tylko nóżki, ale tam nic nie widac.
Ale o ile dobrze pamietam to jakoś czas temu Anusiak wstawiała zdjecie z usg, gdzie był przekrój dziecka i pięknie było widac wyrostek płciowy na dziewczynkę. Chyba, ze z kimś innym pomyliłam zdjecie usg :) jeszcze jej pisałam, żeby później dała znać czy trafnie określiłem płci ;)

U mnie szok! Słońce wyszło!!!!! [emoji295]️ Nie wiem jak odnajdę się w tej rzeczywistości :p ale chmurzyska już na horyzoncie, wiec skończy się słońce.

Jakie plany na dziś? Mąż i syn robi śniadanie, a ja jeszcze leżę w łóżku :) potem wypadałoby coś posprzątać i poprasować.

A wczoraj lekarz prowadzący jak mu powiedziałam o rwie kulszowej to kazał koniecznie iść na konsultacje do neurologa. Także po weekendzie umówię się do kogoś.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.
Jest jakiś lek, dostałam go na IP w poprzedniej ciąży jak 10 raz zwymiotowałam w tym dniu. Nazwy nie pamietam, cis na T. Ale oczywiście tylko na receptę.

reklama
Dziewczyny czy coś juz przytylyscie? Nie wiem czy to niepokojące czy tak może być i wszystko jeszcze przede mną, ale u mnie kilogram mniej i taka sama waga od miesiąca
W II ciąży tak wymiotowałam do 22 tc, że w 20tc miałam 4 kg na minusie. Ale jak skończyły sie wymioty, zaczęłam tyć.

Do góry