reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Lista naszych imion ;-) troszke ich doszlo;-)

Zobacz załącznik 804490
Dla mnie dla dziewczynki to na 100% Nadia bardzo mi się to imię spodobało jak jeszcze nie byłam w ciąży i postanowiłam ze jak będę miała druga córcie właśnie tak będzie miała na imię [emoji5] a dla chłopaka nie mamy pojęcia [emoji5]

Wczoraj powiedziałam mojej córce ze będzie miała rodzeństwo jest przeszczesliwa [emoji5] ciągle przytula i całuje brzuch no i mnie prosi żeby to była siostrzyczka [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

@Anusiak1507 chyba już jakiś czas temu wróżyłam Ci córkę po którymś usg, dobrze mówię? Gratuluje serdecznie :)

Wczoraj był dzień dziewczyn na forum :) :)

A tak w ogóle to cześć!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na tym zdjęciu @Anusiak1507 nie widzę płci. Widzę tylko nóżki, ale tam nic nie widac.
Ale o ile dobrze pamietam to jakoś czas temu Anusiak wstawiała zdjecie z usg, gdzie był przekrój dziecka i pięknie było widac wyrostek płciowy na dziewczynkę. Chyba, ze z kimś innym pomyliłam zdjecie usg :) jeszcze jej pisałam, żeby później dała znać czy trafnie określiłem płci ;)

U mnie szok! Słońce wyszło!!!!! [emoji295]️ Nie wiem jak odnajdę się w tej rzeczywistości :p ale chmurzyska już na horyzoncie, wiec skończy się słońce.

Jakie plany na dziś? Mąż i syn robi śniadanie, a ja jeszcze leżę w łóżku :) potem wypadałoby coś posprzątać i poprasować.

A wczoraj lekarz prowadzący jak mu powiedziałam o rwie kulszowej to kazał koniecznie iść na konsultacje do neurologa. Także po weekendzie umówię się do kogoś.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy lekarz może coś przepisać na wymioty??? Ja nic jeść nie mogę, bo co zjem to zwracam :( Moje śniadanie już wylądowało w WC. Nie wiem co mam jeść żeby było ok.
Jest jakiś lek, dostałam go na IP w poprzedniej ciąży jak 10 raz zwymiotowałam w tym dniu. Nazwy nie pamietam, cis na T. Ale oczywiście tylko na receptę.

reklama
Dziewczyny czy coś juz przytylyscie? Nie wiem czy to niepokojące czy tak może być i wszystko jeszcze przede mną, ale u mnie kilogram mniej i taka sama waga od miesiąca
W II ciąży tak wymiotowałam do 22 tc, że w 20tc miałam 4 kg na minusie. Ale jak skończyły sie wymioty, zaczęłam tyć.

Do góry