reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cały czas piszesz z telefonu korzystając z aplikacji?

U mnie suwaczek jest ustawiony tylko na komputerze i wtedy się pojawia.
Niestety noe wiem dlaczego nie da się tego skonfigurować, aby i na aplikacji i komputerze było widac to samo w sygnaturze jak napiszemy post

Synek
emoji170.png
luty 2014
Walentynka
emoji169.png
listopad 2017
No tak, częściej na telefonie. Nawet nie pomyślałam o tym, ze może to być przyczyną ☺ dzięki!!
Ale jak odwrócisz telefon poziomo to będzie widoczny. Znaczy u mnie tak jest, ale ja nie korzystam z aplikacji w telefonie tylko wchodzę normalnie na stronę forum.

reklama
Kurcze jestem wieczorem spuchła mi powieka i teraz boli. Muszę jakąś solą fizjologiczną zapuścić albo świetlikiem. Nie wiem co to za dziadostwo, jęczmieni nie miewam.

Dziewczyny czy coś juz przytylyscie? Nie wiem czy to niepokojące czy tak może być i wszystko jeszcze przede mną, ale u mnie kilogram mniej i taka sama waga od miesiąca
Dzidzia natym etapie wazy 20g , wiec gdzie Ty chcesz tyc ;) poczekaj na pozniejsze tygodnie, bedziesz o kg do przodu po kazdym tygodniu ;)

1493458691-aaaaaa.jpeg

Czy ja tu widze cos miedzy nogami zwisajace?? [emoji23]
Zdjecie z usg mojego syna z 13tyg. Haha a czekalismy do 32tyg zeby plec poznac ;)

reklama
Do góry