reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
Karolka2106
Umówiłam się na prenatalne na 8 maja
Dziękiprzepis znaleziony w internecie, pierwszy raz go robiłam i wyszedł pyszny. Wklejam linka do przepisu: Link do: Prosty przepis na chleb domowy
Jaka Malutka fajna.Musi być dziecko w przekroju
To moje zdjęcia z dziś
Zobacz załącznik 804358Zobacz załącznik 804359
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Melduje sie po wicycie!
Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha)
Takze jestem zadowolona
89Katia- super wiadomość, gratulacje!!
Gratuluje serdecznie!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mimi2330
Super wieściMelduje sie po wicycie!
Z dzidzia wszytsko ok, bakterie w moczu nie grozne mam urosept brac 3 razy dziennie.
Ginekolog nie chciał sie okreslic z płcia bo nie widzisz na 100%, ale zaczełam go ciągnać za jezyk, ze niby chłopców szybciej sie rozpoznaje i takie tam to mi powiedział, ze jak miał by na dzien dzisiejszy cos celowac to twierdzi, ze dziewczynka, bo nic nie wyrosło Ale na 100% byc moze potwierdzi mi za 4 tygodnie
a jak Wy po zdjeciach poznajeie płeć?? ja faktcznie widziałam, ze nie ma nic miedzy nogami ale to wszytsko haha
Dzidzia sie wierciła i nawet pomachałą mi raczką (bynajmniej tak to wygladało haha)
Takze jestem zadowolona
To ja melduje się po wizycie.
Maluch rośnie i fika w tym brzuchu. Machało rączkami i nóżkami. Widziałam nawet paluszki u stóp!
Dam se głowę uciąć, że majtalo coś między nogami!!! Pani doktor potwierdziła, że coś majta, ale może to być pępowina i na tym etapie jest to nie do określenia.
Dzidziuś wg USG 11 tydzień. 4,35 cm.
Na mdłości wymioty dostałam te czopki.
Maluch rośnie i fika w tym brzuchu. Machało rączkami i nóżkami. Widziałam nawet paluszki u stóp!
Dam se głowę uciąć, że majtalo coś między nogami!!! Pani doktor potwierdziła, że coś majta, ale może to być pępowina i na tym etapie jest to nie do określenia.
Dzidziuś wg USG 11 tydzień. 4,35 cm.
Na mdłości wymioty dostałam te czopki.
reklama
Kolejne dobre wiadomości. SuperMelduje sie po wicycie!
Takze jestem zadowolona